Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Albero di Giada - Snaga ženske, pozitivne energije

Više od sto godina aktualna je borba za ženska prava. Unatoč tome, još uvijek postoje područja u kojima žene nisu dosegnule status koji bi trebale imati.

Izvor: promo

Statistika je neumoljiva. U Hrvatskoj se više rodi dječaka, a manje djevojčica, no mlade žene su obrazovanije, samostalnije i sve kasnije stupaju u brak. Dalje, poznato je da su tvrtke u vlasništvu žena manje, s manje zaposlenih radnika i manjim prihodima, te da najčešće nude usluge. Zastupljenost žena u hrvatskoj politici, prema trenutnom sazivu Sabora, je 18,5%, znatno manja od udjela žena u politici država Europske unije (32,2%).

Moć pozitivnog mišljenja

Kažu da negativne misli privlače negativne situacije, a pozitivne one dobre, vesele i blagodatne. Vrijeme je da vlastiti stav promijenite na bolje kako biste kreirali život kakav želite. U tome će nam pomoći i Albero di Giada. Biljke i cvjetovi drva žada imaju posebnu sposobnost da privlače i otpuštaju pozitivnu energiju i obilje bogatstva. Žad je drvo sreće i novca. Uz L’Erbolario Albero di Giada gel za čišćenje ruku i lica s efektom svile i najosjetljivija koža lica i ruku dobit će svu potrebnu njegu i to zahvaljujući hidratizirajućim svojstvima ekstrakta biljke žad kao i destiliranoj vodi koja kožu čini mekom, te na njoj ostavlja božanstveni miris.

Izvor: promo

L’Erbolario Albero di Giada krema za tijelo ugodna je za nanošenje na kožu, te omekšava i čini kožu sjajnom i baršunastom na dodir. L’Erbolario Albero di Giada kupelj svojom nježnom formulom i šarmantnim, cvjetnim mirisom prodire u kožu i čini ju glatkom, mekom i privlačnom Žena koja nosi L’Erbolario Albero di Giada parfem zračiti pozitivom i šarmom. Ovaj Dan žena provedite vrijeme s ljudima koji vas usrećuju, provedite ga s prijateljicama, mamama ili bakama…

Izvor: promo

*proizvodi za lice i tijelo L'Erbolario Albero di Giada - Žad sadrže i do 98% sastojaka prirodnog podrijetla. Ne sadrže silikone, sulfate, parabene, kao ni sintetičke boje i petrolatum.

Brand L'Erbolario potječe od drevnog pojma 'erborare', koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L'Erbolario. Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima. U više od 40 godina poslovanja, L'Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa,  farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera. L'Erbolario je prisutan u 42 zemlje i na 5500 prodajnih mjesta od čega je u Hrvatskoj već 25 godina u ekskluzivnom zastupstvu i distribuciji Medike, brand dostupan u više od 700 ljekarni.

Izvor: promo

Najčitanije

Najnovije

loader