Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Ana Čagalj na novoj 'it' lokaciji u Splitu pokazala savršenu liniju

Niti tri mjeseca nakon porođaja

Izvor: Vjeko Bilota

Tomislav Gelo mladi je frizer koji je među svojim sugrađanima već stekao status omiljenog frizera. Upravo Tomislav i njegov tim svakodnevno brinu o kosi brojnih svojih klijenata, a među svojim klijentima ima i brojne Splićanke poput Fani Čapalije, Jelene Rozge i Ane Čagalj koji su na otvorenju međusobno razmjenjivale dosadašnja iskustva i komentirale posljednje modne trendove iz ponude salona. 

Izvor: Vjeko Bilota

Uzrečica o kosi kao ukrasu lica i simbolu ženstvenosti uvriježila se već davnih dana, no usprkos tome mnoge žene i dalje ne posvećuju dovoljno pažnje pravilnoj njezi. Ipak, da svakodnevne obaveze i manjak slobodnog vremena ne bi stali na put lijepom i njegovanom izgledu pobrinuo se mladi frizer Tomislav Gelo koji je pred brojnim okupljenim predstavnicama javnog života jučer predstavio svoj salon jednostavnog naziva Salon Gelo. Njegova je namjera, poručio je, stvoriti kutak u kojoj će svim klijenticama biti osigurani vrhunski tretmani za kosu:

Izvor: Vjeko Bilota

'Sretan sam što zajedno sa svojim timom svakodnevno gledamo lica naših zadovoljnih klijentica i to je najveća nagrada i priznanje našeg rada. Veselimo se svakom novom radnom danu i prilici da opravdano ukazano povjerenje naših sugrađana kada je njihova kosa i njega iste u pitanju ' – poručio je Tomislav.

Odlična atmosfera te znanje i stručnost Tomislava najbolja su preporuka, a za sve koji žele otkriti više neka se zapute u Salon Gelo – Ulica domovinskog rata 49, Split.

Izvor: Vjeko Bilota

Tagovi