Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Ivan Dečak: 'Naviknut sam na brzi tempo'

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Frontmen grupe Vatra i član žirija showa ‘The Voice Hrvatska’ otkriva tajne svog dobrog izgleda, koji parfem koristi te zašto vježba

Izvor: Dražen Kokorić

Nakon što je završio show ‘The Voice Hrvatska’, kako se opuštate? Imate li plan za regeneraciju, odmor, možda poneki wellness tretman?

Odmarao sam se cijelu nedjelju nakon finala, i to mi je bilo sasvim dovoljno. Sada idemo u nove radne pobjede. Veselim se dolasku proljeća.

Kako održavate formu? Vježbate li redovito?

S godinama sam počeo redovitije vježbati, iako sam oduvijek bio aktivan, ponajprije igrajući nogomet s ekipom. Sport i glazba dio su moje svakodnevice.

S godinama se više brinem o zdravlju, stoga ne osjetim velike promjene. Čini mi se da sam tek sad u najboljoj psihičkoj i fizičkoj formi.

Danas su muškarci više nego ikada prije opterećeni izgledom. Kako se nosite s pritiskom da morate izgledati fit, biti u formi?

Ne opterećujem se time. Vježbam prije svega zbog sebe jer se želim dobro osjećati.

Kakva je vaša prehrana? Pazite li na izbor namirnica?

Pokušavam zdravo jesti. Biramo sezonske namirnice i uglavnom kod kuće kuhamo. No zbog prirode posla kojim se bavim ponekad je nemoguće izbjeći nezdrave zalogaje. Ravnoteža je najvažnija.

Kako njegujete kožu lica, tijela…? Imate li omiljeni parfem koji koristite?

Sve sam prepustio timu salona Nicole Nicole s kojim godinama surađujem. Oni se brinu o mojoj kosi i koži lica. Čak su me nagovorili na tretman lica kisikom. Nije loše. Parfemima sam vjeran. Kad mi jedan odgovara, dugo kupujem isti. Volim svoju parfemsku rutinu.

Napunili ste četrdeset godina. Jeste li osjetili razliku u godinama na tijelu, reagirate li drukčije, posebice kada je riječ o dugim nastupima, iscrpljujućim koncertima i ostalim obavezama vezanim uz karijeru?

Ma ne, naviknut sam na brzi tempo, a s godinama se više brinem o zdravlju, stoga ne osjetim velike promjene. Čini mi se da sam tek sad u najboljoj psihičkoj i fizičkoj formi.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader