Slavna manekenka Emily Ratajkowski odlučila se za veliku promjenu te je svoju smeđu kosu obojala u plavo, a rezultatom se pohvalila na svom Instagram profilu. Manekenka je objavila kratki video u kojem pokazuje da je postala plavuša, a ta je snimka u kratkom vremenu izazvala veliki interes te je pregledana više od tri milijuna puta.

No, umjesto hvalospjeva, dosta njezinih obožavatelja razočarano je njezinom novim izgledom te su komentirali kako bi trebala vratiti svoju prirodnu boju kose. Tvrde da joj puno bolje pristaje smeđa. 'Ovo nisi ti', 'Vrati se u svoju prirodnu boju', samo su neki od komentara njezinih pratitelja koji su primijetili kako je sada s plavom kosom poput 'Barbike'. Uz to, poručuju kako bi trebala usporiti s filerima u licu.

'Nekada si mi bila lijepa, ali sada se sve više pretvaraš u klasične Instagram modele', 'svakim danom sve više nalikuješ na plastičnu lutku', neki su od komentara ogorčenih obožavatelja koji smatraju da je Emily pretjerala s filerima i hijaluronom. Inače, svjetsku slavu stekla je upravo svojim izgledom otkako se 2013. godine pojavila u glazbenom videu za pjesmu 'Blurred Lines' koji ju je vinuo u zvijezde.