Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Iva Šulentić: 'Što se mene tiče, kliknuli smo'

Autor Antonija Nazor
Autor Antonija Nazor

Samo za Story

Izvor: Press

Garnier je nedavno ponosno predstavio novu ambasadoricu linije Color Naturals - Ivu Šulentić. Kao glumica, voditeljica, diplomirana ekonomistkinja i multitalentirana osoba, svojom svestranošću i projektima predstavlja novu generaciju mladih žena koje svojim radom i upornošću postižu visoke ciljeve, sanjaju te uživaju u onome što rade. Svojom prirodnošću i toplinom Iva bez puno napora osvaja sve oko sebe i upravo time savršeno predstavlja ono što Color Naturals jest. Zato ju je Garnier s radošću odabrao za novo lice svoje linije Color Naturals u Hrvatskoj.

Story: Odnedavno ste nova ambasadorica Garnierove linije Color Naturals. Kako je došlo do te suradnje?

Prije svega, velika je čast biti dio takve ekipe i surađivati sa svjetskim brendom. Kako je došlo do suradnje? Trebali bismo to upitati ekipu koja stoji iza kampanje. Što se mene tiče, kliknuli smo, obožavam njihove proizvode te zastupam iste etičke vrijednosti kao i ta kozmetička kuća.

Story: Kako se ova linija odrazila na vašu kosu? Što ste primijetili nakon njezina korištenja?

Moja kosa je tako blistava!

Story: Garnier kao brend razvio je cijelu liniju kozmetike za lice obogaćenu prirodnim sastojcima, pritom vodeći računa i o reciklaži plastične ambalaže. Što kažete na njihov ekološki pristup i jeste li isprobali neke proizvode iz te linije?

Jesam i zahvalna sam na ukazanom povjerenju da ih isprobam i u ovoj ulozi jer te sam proizvode koristila i prije. U ovo moderno konzumerističko doba doista se trudim koristiti proizvode koji imaju prirodne sastojke i čuvaju naš okoliš. Recikliram, nastojim biti odgovorna stanovnica planeta Zemlje i uvijek ću svoju podršku dati onima koji imaju ekološki pristup poslovanju.

Iva Šulentić Izvor: Press

Story: S obzirom na to da kosu i kožu treba nahraniti iznutra, koliko vam je važna zdrava prehrana?

Prehrana je svakako važna, to nas uče od malih nogu. Zdravo se hranim, biram prirodne namirnice i time iskazujem zahvalnost svome tijelu, koje ponekad dovedem do krajnjih napora.

Story: Koji je najbolji beauty savjet koji ste čuli?

Dva su - čistoća je pola zdravlja i manje je više.

Story: Koja su vam omiljena jela i namirnice tijekom ovih vrućih dana?

Sezonsko voće i povrće, salate na sve načine i velike količine vode. Tako bi se nekako mogla opisati moja ljetna prehrana. I, naravno, punjene paprike.

Story: Gdje provodite ljetni odmor i što je za vas definicija savršenog ljeta?

Nemam definiciju savršenog ljeta jer je svako bilo nezaboravno, na ovaj ili onaj način. Volim more, opušta me već samo gledanje u pučinu, obožavam miris i zvukove obale. I ove ću godine obići neka mjesta koja dosad nisam ili se, pak, vratiti nekim destinacijama nakon duge pauze. S obzirom na trenutačne okolnosti, veseli me otkrivanje ljepota Lijepe Naše.

Story: Kakvi su vam poslovni planovi za jesen? Imate li neki novi projekt na vidiku?

Ne planiram puno, ali veselim se povratku u studio HRT-a.

Najčitanije

Najnovije

loader