Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Dosadile su vam šiške?

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

COSMO ima 3 rješenja.

Izvor: Profimedia

Razumijemo vas. Zadnji put kad ste bili kod frizera, netko (ili nešto) vas je nagovorilo da ošišate šiške. Možda je to bila Audrey Hepburn…? Ako ste se u međuvremenu predomislili, naš savjet je da ih nastavite održavati na ide­alnoj dužini (da vam ne padaju preko očiju), i to tako što ćete ih na sredini uvijek skraćivati malo više nego sa strane: Tako ćete, kako kosa bude rasla, moći šiške držati iza ušiju, kaže Harry Joss, frizer poznatih, piše Cosmpolitan.hr.

Ipak, ako vam ih je doista dosta, imamo 3 načina da ih sakrijete.

1. ZALIŽITE IH UNATRAG.

Nanesite gel za jako učvršćivanje na vlažnu kosu, a zatim isfenirajte šiške ravno i začešljajte ih unatrag ubacujući ih u konjski rep, punđu ili čak raspuštenu wet look frizuru.

2. "UBACITE IH" PREMA UNUTRA.

Čim izrastu malo više nego što bi trebalo, na mokru kosu nanesite kremu ili pjenu za sty­ling (dodatna je pogod­nost ako njeguje kosu!) i dok je sušite, okruglom četkom povlačite je iza ušiju kako bi se stopila s ostatkom kose.

3. SAKRIJTE IH UZ DODATKE.

Zabavne ukosnice, rajfovi i trake za kosu odličan su način da sakrijete šiške, kaže Matt Fugate, sti­list iz Serge Normant @ John Frieda salona u New Yorku.

loader