Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Frizer J.Lo otkriva tajne njezine frizure

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Kako je uvijek postojana?

Izvor: Profimedia

Glumica, pjevačica i jedna od, kako joj često laskaju, najseksepilnijih žena u Hollywoodu, 51-godišnja Jennifer Lopez, osim svojom zavidnom figurom, pažnju nerijetko plijeni i - svojom kosom. Cijeli svijet još uvijek pamti njezin nastup na Superbowlu, gdje je unatoč 'žestokim' plesnim pokretima i okretanjima na šipki, njezina gusta kosa ostala - savršena. Tajnu njezine frizure na svome je YouTubeu kanalu otkrio Chris Aplleton, frizer slavne J.Lo.

Povezane vijesti

 Naime, on je 'korak po korak' objasnio kako napraviti i održati frizuru savršenom i postojanom. Naime, kada ju je spremao za Superbowl, Chrisu je, kaže, bilo bitno da kosa ove dive ostane glatka usprkos vlažnom zraku u Miamiju. Zbog toga joj je za početak na vlažnu kosu stavio vodootporni fiksator. Zatim je kosu sužio fenom i ravnom četkom, vodeći pritom računa da je sušilo usmjereno niz dlaku kako bi se kutikula kosa uzdignula. 

Izvor: Profimedia

Nakon toga slavni je frizer na kosu stavio ekstenzije koje je stavio dijagonalno, što prema njegovim riječima omogućava da joj pramenovi padaju oko lica, a ne preko jagodica. Međutim, kako mu je uspjelo da kosa ostane 'na mjestu' i nakon plesnih pokreta? 

Naime, njegov je trik da se kosa, prije stavljanja ekstenzija, nekoliko puta stisne peglom za kosu, a zatim ju se poprska sprejem Color WoW Cult. Kako bi ekstenzije što više vizalno spojio s prirodnom kosom, u njihov je korijen nanio Color WoW Root Cover Up, koji služi za prekrivanje izrasta. 

Izvor: Profimedia

Međutim, kao tajnu ove frizure i njezine izdržljivosti, Chris navodi tehniku 'dvostrukog uvijanja'. U svome videu on ovuja kosu pomoću keramiške pegle, a zatim pramenove kose drži tako uvijene za korijen sve dok se ne ohlade. Tada uvija isti dio kose, ovog puta sa širom peglom, prije nego što ga ponovno 'zakači' za vrh glave. Poslije 15 minuta, nakon što se ohladi, kosa je spremna za puštanje. 

Jennifer
Izvor: YouTube

Najčitanije

Najnovije

loader