Nemate energije? Nedostaje vam sna? Pod stresom ste? Ubrzan način života ostavlja traga na našoj koži. Nakon 35. rođendana, na licu počinjemo primijećivati promjene na koži koje prije nikada nismo. Što učiniti? Imamo 5 jednostavnih koraka beauty-rutine koju svatko može pratiti.

1. Čista savjest

Prije spavanja obavezno očistite kožu pjenom, micelarnom vodom ili gelom za čišćenje kako biste uklonili prljavštinu, zagađenje i šminku, a ako želite i ujutro kao osvježenje. Koristite uvijek sredstva koja su nježna prema koži, i ne isušuju je.

2. Zaštitite se

Nikad nije kasno da počnete štititi svoju kožu, čak i ako imate oštećenja od sunca iz prošlosti. Dopunite svoj dnevni serum širokog sprektra sa oznakom SPF 30 ili više. Zapamtite, zaštitni faktor važno je koristiti svaki dan—ne samo kada je vani sunčano.

5 dobrih ideja kako se osjećati dobro u svojoj koži
promo 3. Birajte kremu

Dan je prepun štetnih čimbenika i stresnih situacija koji negativno utječu na vašu kožu, ali zahvaljujući obrambenom štitu hranjive formule Kozmetika Afrodita Q10 Boost njege za lice uključuje Q10, koži svojstven koenzim, i vitamin E u enkapsuliranom obliku, uspješno ćete ih sve pobijediti.

4. Masirajte lice

Naš duh i tijelo nisu jedini koji trebaju tečaj joge. Jedan dobar trening joge za lice dnevno uljepšat će nam ten, a trebamo samo svaki dan koži priuštiti malo istezanja i preciznog pritiskanja. Masaža za lice uklanja napetost iz mišića lica, što ga opušta i relaksira. Dok nanosimo kremu, čak i ako je samo na minutu, masaža lica potaknut će cirkulaciju i podariti koži prekrasan sjaj.

5 dobrih ideja kako se osjećati dobro u svojoj koži
promo 5. Spavajte bolje

Osim što koža nakon premalo sna neće izgledati zdravo, istraživanja su pokazala i da osobe koje redovito premalo spavaju imaju dvostruko više znakova starenja na koži od onih koji redovito spavaju koliko je potrebno. Stoga, želite li izbjeći depigmentaciju, sivu boju kože, preuranjene bore i elastičnost kože, redovito odspavajte svojih 8 sati!

5 dobrih ideja kako se osjećati dobro u svojoj koži
promo “Voli svoju kožu, voli svoje godine!”

Ovom porukom Kozmetika Afrodita ponosno predstavlja novu njegu za lice Q10 Boost koja prati potrebe naše kože u svom najaktivnijem razdoblju—nakon 35+ godina.

Sa snagom dvaju iznimnih antioksidansa: koži svojstvenim koenzimom Q10 i vitaminom E u enkapsuliranom obliku. Za dvostruki anti-age i vidljiv učinak pomlađivanja.

5 dobrih ideja kako se osjećati dobro u svojoj koži
promo Kozmetika Afrodita njega za lice Q10 Boost dostupna je obliku kreme za suhu i kreme za normalnu do mješovitu kožu.

Dostupno u dm, Bipa i Müller drogerijama,
i na webshop.afroditacosmetics.com te u Afrodita Beauty Centrima i Shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Iblerov Trg 10).

Više informacija potražite na:
webshop.afroditacosmetics.com

Fotografije: Profimedia, Story arhiva