Vojvotkinja od Cambridgea i supruga princa Williama, 38-godišnja Kate Middleton, svakako je jedna od najpopularnijih članica kraljevske obitelji. Ova je 38-godišnjakinja u javnosti poznata i kao ikona stila, čije modne kombinacije, ali i beauty rutine, kopiraju milijuni žena diljem svijeta. Jedan od njezinih zaštitnih znakova svakako je i gusta i njegovana smeđa kosa, koju je sada, nakon godina nošenja istog stila, Kate odlučila 'osvježiti', a reakcije, očekivano, nisu izostale.

Naime, ovih se dana Kate putem video snimke obratila javnosti, a u prvi plan 'pala' je njezina - nova frizura. Svoju je prepoznatljivu kestenjasto smeđu kosu odlučila posvijetliti pramenovima boje meda, idealnima za jesen. Osim toga, iako smo ju navikli vidjeti s laganim valovima, sada se pojavila s glamuroznim bujnim uvojcima koji su njezinoj kosi dali dodatni volumen i 'dašak' ženstvenosti.

Kate MIdldeton pokazala novu frizuru i izazvala burne reakcije
Profimedia 

Promjena je 'zapela za oko' brojnim obožavateljima kraljevske obitelji, pa su se komentari na društvenim mrežama odmah počeli nizati. 'Ajme, nisam očekivala ovakvu promjenu. Bravo, Kate! Izašla si iz okvira. Ponosna sam', 'odlično joj stoji, bila bi super i kao plavuša!', 'da barem ja imam tako zdravu, gustu kosu, a ne sitne kovrče. Ah, genetika. U svakom slučaju, oduševljena sam', 'uvijek mi je bila privlačna, ali sada je baš zavodnica', neki su od brojnih komplimenata koje je Kate 'zaradila' na račun nove frizure.

Kate MIdldeton pokazala novu frizuru i izazvala burne reakcije
profiemdia 

Inače, Kate je poznata i po tome što često 'reciklira' svoje odjevne komade, a u njezinom ormaru mogu se pronaći i mnogi high street brendovi. Tako se nedavno pojavila u crvenom sakou brenda Zara, kojeg je prvi puta odjenula na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Osam godina nakon, Kate ga odabire za zatvaranje izložbe 'Hold Still'.