Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Vikler i ruž predstavlja hit frizuru

Svakih nekoliko godina retro stil vraća se u moderni leksikon frizura, stari Hollywood uvijek budi inspiraciju. No, najnovijem trendu, koji je na tragu prošlih vremena i popularne 'fen frizure', rijetke mogu odoljeti

Izvor: promo

„Nakon duge vladavine valova, jedna drugačija frizura zasjela je na tron. Ponudili smo novi trend koji je jako dobro prihvaćen. Kosa je po duljini sjajna i ravna, a vrhovi se dramatično uvijaju. Frizura je puna volumena,  kosa je lijepo izrađena i zaglađena četkama s prirodnom dlakom. Cilj je ne tretirati vlasi previše, a frizura mora biti postojana, čvrsta od korijena i glamurozna.“- objasnili su stručnjaci iz walk in salona Vikler i ruž koji su spomenutu frizuru nazvali 'Glam Up'. Pri izradi osim četka, mogu se koristiti i vikleri, a efekt je kao da niste puno marili, a opet je sve na svom mjestu, kvalitetno napravljeno i efektno.

Ništa ne definira vremensko razdoblje poput frizura, svi se sjećamo svojih faza, a kraj 2020.godine zaslužuje nešto dramatično, voluminozno od korijena s vrhovima  koji vas obgrljuju. Ovakvo oblikovanje kose odlično pristaje bob frizurama, ali i visoki repovi mogu imati oble vrhove koji će uokviriti vaše lice. 

Mnoge poznate osobe već su pokazale svoja 'Glam Up' izdanja koja im odlično pristaju, zašto ne biste i vi?!

Izvor: promo