Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Zorannah o plastičnim operacijama: 'Najvažnije da sam ljepša nego prije'

Autor N.R.
Autor N.R.

Srpska blogerica sasvim iskreno priča o svim zahvatima kojima se podvrgnula

Izvor: Instagram

Društvene mreže danas su prepune 'savršenih' fotografija brojnih poznatih lica diljem svijeta. Nažalost, te platforme često šalju iskrivljenu sliku javnosti kada je riječ o izgledu i ljepoti. Vješto uređivanje fotografija i znanje u photoshopu jedan su razlog tome, dok je drugi ipak nešto skuplji - riječ je o estetskim operacijama. Dok pojedine dame vješto skrivaju svoje korekcije, srpska blogerica Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah otvoreno govori o svojim odlascima 'pod nož'. Nakon što je prije nekoliko dana priznala da je ponovila operaciju grudi, u razgovoru za K1 televiziju, govori o svim svojim operacijama.

'Ne kajem se ni zbog jedne intervencije koju sam imala. Usne sam radila sa 18, imam i filere u licu. Meni je najvažnije da izgledam ljepše nego što sam izgledala', iskreno je rekla. Potom se osvrnula i na spomenutu operaciju grudi koju je morala ponoviti jer nije bila zadovoljna njihovim izgledom.

'Nisam ih još uvijek vidjela jer sam još uvijek otečena, ali oporavak sada puno brže ide i manje boli. Sve mogu raditi, počela sam i voziti', objasnila je u emisiji. Inače, Zorannah je morala ponoviti operaciju jer na prvoj nije poslušala liječnike koji su joj savjetovali jednu veličinu, a dok je ona željela nešto manje grudi.

Ne kajem se ni zbog jedne intervencije koju sam imala

Također, istaknula je da pričanje o estetskoj kirurgiji više ne bi trebao biti tabu. Ona je odlučila o svojim zahvatima pričati, ali i dalje svjesno tvrdi da to ne znači da bi svaka djevojka odmah trebala na operaciju. 'To što sam ja napravila silikone ne znači da sada svaka djevojka treba učiniti isto. O tome se treba pričati. Ja sam o tome progovorila jer sam željela nekome tko se još nije odlučio na taj korak, pomoći na bilo koji način', rekla je još prošle godine.

Povezane vijesti

Uz nju, poznate dame Instagrama koje su se podvrgnule korekcijama su Kylie Jenner, koja je potrošila oko dva milijuna dolara na iste. Na popisu se nalaze i Demi Moore, Kim Kardashian, Lil' Kim, Nicki Minaj i ostale. Česti zahvati su povećanje usana, smanjivanje nosa, ubrizgavanje botoksa i ostalo.

Najčitanije

Najnovije