Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

ZDRAVLJE VS. ESTETIKA Glumica: 'Zbog operacije nosa sam osjećala sram'

Autor N.R.
Autor N.R.

U nekoliko se navrata našla pred osudama javnosti

Izvor: Instagram

Estetske operacije i zahvati i dalje, nažalost, spadaju pod svojevrsne tabu teme. Upravo je zbog te činjenice neugodnost duže vrijeme trpjela i američka glumica Ashley Tisdale. Naime, prije 15 godina se podvrgnula operaciji nosa, ali u svrhu poboljšanja disanja. Kada je o ovom zahvatu riječ, često se u isti koš stavljaju estetske korekcije i briga o zdravlju, u ovom slučaju disanju. Ashley je priznala na svom lifestyle webu 'Frenshe' da i dalje ponekad osjeća sram zbog toga. 

Zvijezda filma High School Musical se nedavno ponovno susrela s ovom temom. Na jednom intervjuu joj je bilo postavljeno pitanje kako se odlučila otići pod nož prije 15 godina. Naime, 2007. godine je javno priznala da je bila na operaciji nosa, s ciljem da joj se popravi devijacija septuma. 'Nisam to napravila jer vjerujem u plastičnu kirurgiju. Napravila sam ovo u svrhu poboljšanja zdravlja. Doslovno u jednom trenutku nisam mogla disati na desnu nosnicu', ispričala je tada.

Sada, kada ima 35 godina i dijete na putu, vratila se na kratko u taj period života. Kako je i sama napisala, kada se prisjeća toga, osjeća se traumatično, pogotovo kada se sjeti kako ju je javnost osudila. 'Samo da se zna, nisam otišla na operaciju kako bi promijenila svoj izgled. Niti sam to smatrala nekom velikom promjenom, niti sam to ikada sanjala. Također, ne osuđujem apsolutno nikoga tko voli estetske operacije. Tvoje tijelo - tvoj odabir', rekla je bez razmišljanja. 

Istaknula kako plastične operacije tada, nisu bile ono što su danas. 'Toliko su me napadali, da sam osjećala sram jer sam to napravila. Ta moja odluka je bila samo moja, i nije se trebala ticati nikoga. Jako sam se loše osjećala zbog toga. Htjela sam sve ovo reći, jer ipak - dolazi mi kći uskoro, a nikako ne bih htjela da se susretne s tolikim osudama zbog vlastite odluke. Meni je trebalo nekoliko godina da sve to procesuiram', rekla je. 

Povezane vijesti

Prisjetimo se, Ashley je nedavno govorila i o vađenju implantanta iz grudi. 'Kao što već znate, oduvijek sam bila otvorena kada je u pitanju moje mentalno zdravlje. Jednostavno smatram da je to jako važno. Upravo zato, mislim da je važno da i o ovome pričam. Prije nekoliko godina sam povećala grudi jer nisam bila sigurna u sebe. Mislila sam da će ta promjena to popraviti. Uspjelo je, ali na kratak period. Malo po malo sam počela primjećivati zdravstvene poteškoće. Postala sam osjetljiva na određenu hranu i imala sam problema s crijevima. Shvatila sam da to ima veze s implantantima pa sam ih prošle zime odlučila ukloniti', ispričala je tada uz fotografiju u kupaćem kostimu.

Najčitanije

Najnovije