Američka reperica, 28-godišnja Cardi B snimila je 20-minutni video u kojem je s ponosom pokazala svoje lice bez trunke šminke. Video je snimila čim je ustala iz kreveta kako bi svim hejterima pokazala koliko je sretna otkako se riješila neugodnog problema koji je imala s licem. Putem videa je poručila obožavateljima da se ne boji pokazati svoje pravo lice. 

Slavna reperica inače obožava šminku koja je neizostavni dio njene dnevne rutine, no kako je posljednje vrijeme imala velikih problema s aknama, rjeđe se pojavljivala bez make-upa. Kada ljudi vide da mi dobro ide, pokušavaju učiniti sve da me poguraju na dno, iskrena je Cardi. Reperica je putem video isječka objasnila, da se osjeća sjajno bez nanošenja bilo kakvih kozmetičkih proizvoda. 'Ovo je moje lice nakon buđenja, prije 20 minuta. Ovo sam ja bez filtera, nepočešljane kose i ispucanih usana', napisala je Cardi B, punog imena Belcalis Marlenis Almánzar, uz video isječak. Obožavateljima je pokušala dati do znanja da bi svi koji pokušavaju spustiti njezino samopouzdanje, mogli imati grižnju savjesti.


'Želim svima poručiti, da se ugodno osjećam u svojoj koži i da sam sjajna. Imate previše mržnje u srcu, pa mi želite spustiti, ali ne možete. Lice mi je sjajno, bilo ono našminkano ili ne, rekla je s ponosom Cardi. Reperica se potkraj siječnja putem Twittera obratila fanovima za savjet o njezi kože, nakon što je podijelila fotografiju svog problematičnog lica. Obožavatelji su joj tada predlagali svoje omiljene proizvode za njegu poput Cetaphil, CeraVe i Clinique proizvoda. Međutim, Cardi je rekla da ih je sve isprobala, ali joj nisu odgovarali. Američka pjevačica i plesačica Kehlani Ashley Parrish preporučila joj je da posjeti dermatologa iz New Yorka Seana Garrettea, a Cardi je prihvatila prijedlog.