Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

hit frizura

DOMAĆI FRIZER OTKRIO NAM JE: 'Bob definitivno ima nasljednicu'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Znamo koja je frizura s 'trona' skinula godinama najpopularniji bob

Izvor: privatni album/Ivan Pervan, kreativni voditelj PRIMEvision Salon

Američki frizer Chris Appleton, frizer zadužen za, između ostalih, J.Lo i Kim Kardashian, ovih je dana izjavio kako je u trendu 'skupa kosa' - kosa koja je sjajna i njegovana i ne odaje dojam kao da ju je osoba napravila sama. Osim toga, tvrdi, moderna je i 'Barbie kosa' - bujne, elegantne i bogate kovrče, dok opušteni valovi, ali i bob više nisu u modi. Što o tome misli, upitali smo Ivana Pervana, kreativnog voditelja PRIMEvision Salona. Ovaj stručnjak za kosu pritom nam je otkrio i koja je frizura vječni klasik, ali i koja je na tronu zamijenila godinama popularni - bob. Što trebate tražiti od frizera prilikom sljedećeg posjeta - saznajte u nastavku.

'Složio bih se s Chrism da je u trendu zdrava prirodna kosa, kao i tekstura kose koja odaje dojam razigranog', slobodnog' stila', započeo je Ivan.

'Ipak, valovi su vječna klasika koja će uvijek biti prisutna na sceni i poželjna frizura kod klijentica bez obzira na trenutni trend', rekao nam je, ali i otkrio koja je frizura nasljednik boba. 'Što se tiče reza, bob definitivno ima nasljednicu. Riječ je o 'shag' frizuri', započeo je.

'Prednost ove frizure je u tome što ne traži puno posla i pogodnija za svaku strukturu i duljinu kose. Riječ je o vrlo chic frizuri sedamdesetih koji je modernizirana verzija raskošnih, razbarušenih tekstura sa šiškama', objasnio je Ivan, a nas je zanimalo i koja je boja kose trenutno najtrendi.

'Boja prirodnih tonova, kao i blond nijanse s toplim natural sand tonovima', otkrio nam je Ivan i dodao kako njegove klijentice najviše traže valove na više načina, a najčešće je riječ o 'surf' valovima, a tražene su i 'zavjesa šiške'. ''Zavjesa šiške'' su također kao i valovi uvijek 'tu', poželjne su i kada nije naglasak na trendu', zaključuje Ivan.

Najčitanije

Najnovije