Političarka Kamala Harris je krajem siječnja prisegnula za potpredsjednicu SAD-a. Osmijeh s lica nije skidala otkako se pojavila na inauguraciji. Ono o čemu su mnogi tada pričali bio je njezin look, što modni, što beauty. U samom fokusu bio je prekrasan ljubičasti kaput s potpisom Kerbyja Jean-Raymonda of Pyer Mossa, dok se ispod kaputa nalazila haljina u istoj boji. Eleganciju je upotpunila njezina besprijekorna šminka pa ne čudi da beauty savjete ove 56-godišnjakinje želi čuti svaka žena. 

Za njezinu šminku zadužen je Sam Fine, kojeg nazivaju premijerom makeup svijeta. Uz Kamalu, lica koja se često nađu ispod njegovog kista su Michelle Obama i Beyonce. Sam je bio jedan od rijetkih afroameričkih profesionalnih šminkera 90-ih, a dugogodišnja karijera potaknula ga je da objavi svoju knjigu Fine Beauty, gdje dijeli svoje tajne ljepote za Afroamerikanke. Danas je još uvijek relevantan kao i uvijek i svoju stručnost vodi sve do Bijele kuće.

Za postizanje svježeg, a opet glamuroznog looka kod Kamale, Sam ističe nekoliko proizvoda. 'I Michelle i Kamala odabiru voluminozne trepavice, što prirodnije obrve, blistav ten i neutralne prozirne nijanse na usnama', istaknuo je Sam. Trik koji je izazvao najviše pažnje su upijajući papirići koji u sebi imaju 23 karatno zlato. S obzirom na prirodu posla, Kamala često nekoliko sati nosi istu šminku pa su popravci kroz dan 'must'. Kako kaže Sam, dovoljno su malog pakiranja da stanu u svaki džep, a prava su pomoć kada višak sebuma izađe na površinu kože. 

Podsjetimo, Kamala je ulaskom u Bijelu kuću ispisala povijest jer je prva Afroamerikanka i prva žena koja je dobila titulu potpredsjednice. Njezina uloga američke potpredsjednice još je po nečemu posebna. Naime, njezin suprug Doug Emhoff, pravnik specijaliziran za postupke u svijetu zabave, bit će prvi 'drugi gospodin' u povijesti.