Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MALE TAJNE NASMIJANE ANE

Novinarka RTL-a nam je priznala: 'Doktora za ljepotu imam na brzom biranju'

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Novinarka na RTL-u, Ana Miščević, već je godinama insajderica u svijetu mode i ljepote pa dobro poznaje ključne trendove. Otkrila nam je svoj režim njege, ali I priznala da ‘doktora za ljepotu’ često i rado zove...

Izvor: Robert Gašpert

Uživate li u šminkanju ili ga smatrate nužnim zlom?

Zbog posla kojim se bavim make up je moja svakodnevica. Iskreno, nije mi to baš drago jer se najbolje osjećam kada imam minimalno šminke na licu. No drago mi je što često imam priliku surađivati s vrhunskim hrvatskim vizažistima pa uživam u svim transformacijama. I sama jako dobro baratam make upom jer sam se uvježbala svih ovih godina rada na televiziji. Korektor mi je najvažniji, bez njega ne izlazim iz kuće.

Koliko pozornosti posvećujete kosi?

Srećom, prije desetak godina upoznala sam Zvonimira Franića, čudo od frizera. Godinama sam imala plavu kratku frizuru pa se kosa, koja je inače slaba, uništila zbog učestalog bojenja i izbjeljivanja. Zato sam poželjela promjenu i sada sam ponosna vlasnica nekoliko kilograma kose na glavi. Naime, imam ekstenzije i popunjavam je zbog volumena. Napokon su vlasi zdrave i njegovane. Žao mi je što to nisam puno prije napravila.

Na koji vam kozmetički tretman nikad nije žao potrošiti novac?

Tolika sam pobornica kozmetičkih tretmana da na brzom telefonskom biranju imam ‘doktora za ljepotu’ Mladena Dudukovića i njegovu polikliniku jer svako malo odlazim onamo po dozu ljepote. Obožavam tretman HydraFacial koji preko noći osvježi lice. Volim i Microneedling, a nemam ništa protiv ni konkretnijih zahvata sve dok nas uljepšavaju, a ne nagrđuju.

Povezane vijesti

Kako se pripremate za ljetne mjesece i vrijeme kupaćih kostima, vježbate li? 

Meni je korona u životu napravila jednu jako dobru stvar: počela sam ozbiljno trenirati uz stručno vodstvo trenerice Ivane Serdarušić koja me uspjela motivirati i rezultati su vidljivi. Treniramo dva do tri puta tjedno. Volim i trčati na Jarunu, to me jako opušta. Otkrila sam napokon i bezbolnu depilaciju šećernom pastom u salonu Sugared by Jantar pa ću i zbog toga biti savršeno spremna za plažu.

Kreme za zaštitu od sunca trebali bismo redovito koristiti, pogotovo za sunčanih dana. Kojima najviše vjerujete?

Tu sam stvarno loš primjer. To bi trebala biti dnevna beauty rutina, ali kreme s UV faktorom koristim samo ljeti, na plaži. Obožavam preplanulu put pa sam valjda zato sklonija sunčeve zrake upijati kad god mogu, iako sam svjesna da to postaruje i isušuje kožu. Srećom, imam dobre gene i sunce mi je dosad bilo jako dobar prijatelj.

Najčitanije

Najnovije