Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRLO JEDNOSTAVNO

'FRIZER TO GO' Smanjite strest i uštedite vrijeme za najvažnije prigode

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Trebate uljepšavanje za neki događaj, ali ne stignete u frizerski salon? To više uopće nije problem!

Izvor: Instagram

Za važne događaje u našim životima, volimo se uljepšati. Bilo da se radi o krizmi, pričesti, vjenčanju ili promociji, uz vašu odjevnu kombinaciju, neizostavnan je make up, ali i frizura. Sigurno ste se nakada uhvatili u utrci s vremenom i poželjeli da sve termine kod vizažista i frizera možete obaviti doma, u ugodnoj i mirnoj atmosferi i na jednom mjestu, bez traženja parkinga i gubitka vremena na odlazak od jedne do druge točke.

Tim Studia Marcela uvidio je potrebu za usugom 'frizer to go'. Ta usluga uključuje odlazak frizera i vizažista na željenu adresu, koji u vašem domu ili hotelu odrađuju posao koji bi inače odradili u salonu. 'S obzirom na iskustvo koje smo stekli s godinama, shvatili smo da, na taj način, vaše pripreme za važne dane činimo smirenijima i ugodnijima. Ako je obujam posla veći, želite da se odradi više frizura ili make upova, posao može odraditi više frizera i vizažista, sve kako bi ono najbitnije bilo kvalitetno i brzo odrađeno. Termine možete zakazati mailom ili pozivom na bilo koji broj naših salon', rekla nam je vlasnica lanaca frizerskih salona Studio Marcela, Jadranka Pezo.

Ovom uslugom zasigurno će se 'spasiti' mnoge mladenke, kume ili pak uzvanice na neki svečani event jer osim što će uštedjeti vrijeme, oslobodit će se se i stresa. I sama Jennifer Aniston jednom je prilikom izjavila: 'Ne volim odlaziti u salone na važne događaje jer me to dodatno unervozi, tako da za mene nema bolje opcije od toga da mi šminkerica i stilistica kose dođu na kućnu adresu, a dok me ne one sređuju - ja pijem kavicu i uživam u miru i tišini vlastitog doma'. Sada i vi možete biti kao Jennifer i prepustiti sve svoje brige u ruke profesionalaca, u svoju čestiri zida!

Najčitanije

Najnovije