Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRILA TAJNU

Slavna glumica smislila kako do savršene linije u pet minuta dnevno

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

S godinama je shvatila kakva joj tjelovježba najviše odgovara

Izvor: Profimedia

Latinoamerička glumica Salma Hayek u 54.-oj godini izgleda bolje no ikad. Liniju na kojoj bi joj pozavidjeli mnogi, otkrila je, održava vježbom koja traje svega pet minuta, a koja joj pomaže da aktivira sve mišiće u tijelu.

'Volim jogu i smislila sam rutinu vježbanja koja traje pet minuta, a djeluje na cijelo moje tijelo. Sutradan vas boli sve, ali dok izvodite vježbe, ne osjećate ništa', izjavila je. Majka 13-godišnje Valentine Palome Pinault kaže kako sada voli sebe i svoje tijelo više nego kada je bila u tridesetima. 'Sviđaju mi se moje godine. Postignuće je imati 54. U tridesetima sam imala krizu, ali sada sam zahvalna i osjećam se blagoslovljeno. Ipak, sa starenjem se sve brže umaraš, ali mislim da čovjek zbilja ostari onda kad se prestane baviti sobom', govori Hayek koja je svoju fizičku spremu još jednom dokazala u najnovijem filmskom uratku 'Hitman's Wife's Bodyguard'. 'Najdraža scena iz filma mi je borba s nekoliko momaka. Bilo je jako zabavno. Morala sam napraviti i neke vratolomije u vodi koje su me iznimno radovale', istaknula je.

Ipak, glumica koja se proslavila ulogom u 'Desperadu', a potom i u 'Fridi', najvećim postignućem u životu smatra odgoj kćeri koju je dobila u braku s francuskim poduzetnikom, 59-godišnjim Francoisom-Henrijem Pinaultom. 'Ili će postati redateljica ili odvjetnica. Mogu reći da ima jako puno talenta kao spisateljica i redateljica, ali i kao glumica. Svestrana je, u samo dva mjeseca naučila je svirati klavir, gitaru i ukulele, tako da su joj mnoga vrata otvorena', poručila je Salma Hayek.

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije