Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEAUTY TALK

Cvek nam je priznao: 'Bradu sam pustio da me dožive ozbiljnije'

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Jedan od najboljih pjevača nove generacije otkriva sve detalje grooming rutine kojom održava atraktivan izgled, kao i to kako se opušta

Izvor: Robert Gašpert

Pobjednik Zagrebačkog festivala ljeto je otvorio s nekoliko rasprodanih koncerata, a nama otkriva sve o svojoj rutini njege brade, kako zadržava pozitivan stav u životu te utječe li djevojka na njegov stil i način predstavljanja.

Već ste neko vrijeme prepoznatljivi i po bradi. Kako to da ste se odlučili za takav look?
U jednom trenutku zaželio sam se promjene, nadao sam se da će me brada učiniti ozbiljnijim u očima promatrača. Zavolio sam taj look, postao mi je prirodan i drago mi je što sada imam bradu kao zaštitni znak.

cvek Izvor: Robert Gašpert

Tko se brine o njezinu izgledu? Imate li brijača kojem odlazite ili je riječ o kućnoj radinosti?

Ekipa iz salona Fulir i Sasha for men odlično pripremi i uredi bradu za važnije javne događaje. No većinu sam vremena ipak prepušten sebi.

S obzirom na to da posao kojim se bavite zahtijeva velika ulaganja i u izgled, kako to funkcionira u vašem slučaju? Je li to odlazak u teretanu, prirodu, planinarenje...?
Nisam obožavatelj teretane, mislim da u prirodi aerobnim treningom i treninzima snage vlastitom težinom možemo puno toga postići. Često sam na brdu i u šumi jer tako održavam i mentalnu higijenu uz tjelesne kapacitete.

Povezane vijesti

Tko se brine o vašem stilu? Znamo da ste u vezi s jednom od najbolje odjevenih Hrvatica - Nikom Turković - vjerujemo da ona utječe i na vaš stilski odabir?

Nika je puno više posvećena modi. Moj je interes za styling, nažalost, slab. Volim se jednostavno odijevati, povremeno se odvažim na izlet u maštovitije kombinacije.

Jeste li pobornik odlaska na masaže, općenito wellnessa? Kako se zapravo odmarate od svakodnevnog stresa?
Najdraži odmor ipak mi je šetnja prirodom, aktivnost me odmara. Naravno, povremeni odlazak u wellness, masaža ili vikend proveden na moru nikada nisu naodmet.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije