Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kći i supruga Willa Smitha obrijale glave: 'Willow me natjerala'

Samo tako, odjednom

 Izvor: Profimedia

Često se, zbog incidenta s pjevačicom Britney Spears iz 2007. godine, kada je tijekom mentalnog sloma obrijala glavu, samo brijanje glave povezuje sa sličnim razlozima. Dvije dame koji potvrđuju da to nije tako su i Jada Pinkett Smith i njezina kći Willow Smith, koje su šokirale pratitelje na društvenim mrežama kada su objavile fotografiju na kojoj se vide njihove obrijane glave. Ako je suditi prema riječima mlade pjevačice, razlog je donacija kose. 

'Poklon je čist kada se daje od srca pravoj osobi u pravo vrijeme i na pravom mjestu i kada ne očekujemo ništa zauzvrat', napisala je kći poznatog glumca, a istu je fotografiju podijelila i njezina majka. 'Willow me natjerala da ovo učinim jer je došlo vrijeme da pustim sve... Moje pedesete bit će božanstveno osvijetljene ovom izbrijanom glavom', napisala je Jada. Fotografiju u vrlo kratkom roku vidjelo preko pola milijuna ljudi.

'Suza mi ide koliko je ovo prekrasno', 'ovo je vrlo inspirativno i prekrasno', 'super vam stoji', 'nestvarne ste', samo su neki od komentara šokiranih, ali na pozitivan način, pratitelja. 

Inače, ova obitelj iza sebe ima nekoliko kontroverzi. Između ostalog, Willow je nedavno otkrila da je poliamorna (višeljublje ili poliamorija naziv je za održavanje intimnih odnosa (romantične i/ili seksualne prirode) s više od jedne osobe, a uz znanje i pristanak svih partnera. Poliamorija se razlikuje od poligamije u tome što odnos s trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak). 

'Recimo da niste osoba koja želi seks, ali vaš partner je. Hoćete li biti osoba koja će reći: 'Samo zato što ja nemam te potrebe, ne možeš ih imati ni ti? To je jedan od razloga zašto sam bila zainteresiran za poli - jer sam shvaćala da je to neka vrsta neseksualnog odnosa. U svojoj grupi prijatelja ja sam jedina poliamorna osoba, a najmanje se seksam od svih mojih prijatelja', objasnila je mami i baki.

Podsjetimo, njezini roditelji također žive nešto drugačije. Iako se za brak omiljenog glumca, Willa Smitha i njegove tri godina mlađe supruge slovilo da je jedan od najstabilnijih u svijetu Hollywooda, prošlog ljeta sve je krenulo 'niz vodu'. Nakon priznanja njegove supruge da je istovremeno ljubovala i s vršnjakom svojeg sina par se uputio na putovanje na Bahame, zbog čega je djelovalo kao da njihov otvoreni brak dobro funkcionira.

Povezane vijesti

Magazin

Royals