Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

za story.hr

Marina Mamić nakon operacije nosa: 'Sada mi je samo nebo granica'

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

O samoj operaciji, oporavku i životu, simpatična plavuša progovorila je samo za Story.hr.

Izvor: Privatni album

Jedna od najpoznatijih domaćih vizažistica poznata po ljubavi prema transformacijama, Marina Mamić napokon je ostvarila dugogodišnju želju - podvrgnula se jednom zahvatu o kojem je godinama maštala. Riječ je o operaciji nosa koja joj je, kako kaže, promijenila pogled na svijet. Osim što je riješila zdravstvene probleme, Marina je sada puna samopouzdanja, a svom profilu ne prestaje se diviti ispred ogledala. O samoj operaciji, oporavku i životu, simpatična plavuša progovorila je samo za Story.hr.

Za početak - kako se osjećate?

S obzirom na to da sam tek 'svježe' operirana, osjećam se iznenađujuće dobro! Sretna sam i puna samopouzdanja! 

Možete li nam reći nešto više o zahvatu kojem ste se nedavno podvrgnuli?

Odlučila sam se podvrgnuti operaciji nosa iz dva razloga. Prvi ima veze sa zdravstvenim stanjem, a drugi s dugogodišnjim kompleksima. Godinama sam razmišljala i pričala kako to želim napraviti, a sada je napokon došao i taj trenutak. Operacija je gotova. 

Izvor: Privatni album

Kako je prošla operacija?

Prošlo je bolje nego što sam očekivala! Nakon operacije nisam osjećala nikakvu mučninu, nisam imala bolove, a oporavak za sada ide dobro. Postoje manje nelagodnosti, a rezultati, iako će u potpunosti biti vidljivi tek kroz godinu dana, su već sada fenomenalni! Doista sam presretna!

Nedavno ste objavili i kako postoji mogućnost da ćete ponovno operirati čeljust? Niste zadovoljni rezultatom ili?

Nisam više sigurna!  Sada kada sam operirala nos imam osjećaj da mi se cijelo lice promijenilo pa me čeljust više ne ‘bode’ toliko u oči. Tek ću znati kada mi nos u potpunosti splasne. Kada je riječ o čeljusti - zadovoljna sam nekim stavkama kao što su zagriz koji mi je sada pravilan i time što je čeljust kraća nego prije. Jedino s oblikom nisam baš zadovoljna pa ako se odlučim raditi neke popravke na čeljusti onda će biti riječ o nekim sitnijim promjenama. 

Kada je riječ o poslu - što novo pripremate za svoje pratitelje?

Trenutno sam fokusirana na oporavak i na to da podijelim svoje iskustvo s pratiteljima kako bih ohrabrila one koji se pripremaju za operaciju i one koji bi voljeli napraviti takav zahvat, ali ih strah sprječava. Kada se oporavim, pripremam svašta. Od novih transformacija do makeup tutoriala. Nakon operacije se osjećam kao da mi je samo nebo granica!

Već ste neko vrijeme u sretnoj vezi. S čime Vas je osvojio partner?

Osvojio me prvo svojim iskrenim osmijehom, a onda i svojim velikim i divnim srcem. Brižan je, iskren, romantičan, strpljiv, otvorenog uma s odličnim smislom za humor. Velika mi je podrška i motivacija u svemu. Nikada se ne prestaje truditi iako zna da me je već osvojio. Svaki dan mi sitnicama izmami osmijeh, pokazuje da me voli, poštuje, da sam mu lijepa... Jednostavno - u njemu sam našla sve ono što sam tražila u nekom muškarcu.

Koliko je teško održavati vezu na daljinu?

Kada se dvoje ljudi iskreno vole i znaju da je ‘to to’ onda se sve može izdržati pa i ta daljina. Trudimo se vidjeti kada god možemo s obzirom na trenutne uvjete. Oboje imamo puno strpljenja i razumijevanja pa nam nekako sve to skupa ne pada toliko teško. Čujemo se svaki dan, razgovaramo i znamo da ćemo jednog dana živjeti zajedno i nadoknaditi sve te dane koje smo proveli odvojeno. 

Povezane vijesti

Kako provodite slobodno vrijeme?

Volim se opustiti, provoditi vrijeme uz ljude do kojih mi je stalo, raditi nešto kreativno, pogledati dobar triler ili dokumentarac, a ponekad i odigrati neku igricu jer sam još uvijek gamerica u duši.

Nedavno ste proslavili i 32. rođendan. Jesu li tridesete bolje od dvadesetih?

Iako mnogima djelujem još uvijek dosta nezrelo jer sam blesava po prirodi i uvijek ću ostati dijete u duši - mentalno sam jako sam sazrela. Strpljivija sam s ljudima, imam više razumijevanja, volim i cijenim život puno više nego prije, upuštam se u stvari u koje se prije ne bih usudila, odvažnija sam, odlučnija i organiziranija. Izbjegavam svađe, stres, dramu jer što sam starija sve mi je bitniji taj neki duševni mir. Volim tridesete i to u kakvu se osobu pretvaram, ali volim i svoje lude dvadesete jer sva ta iskustva iz prošlosti su me formirala u osobu kakva sam danas. Na kraju krajeva godine su samo broj i bitno je samo kako se osjećamo u duši.

Izbor Urednika

Royals