Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Više mi ništa nije moglo izbrisati tragove umora na licu, a onda sam pokušala ovo!

Zagrepčanka Jelena koristila je različite, pa i vrlo skupe kreme kako bi koži vratila izgubljeni sjaj, elastičnost i hidrataciju. No kako ništa nije davalo željeni rezultat, odlučila je testirati snagu skin boostera te u samo jednom tretmanu osvježila je, ne samo lice, već i vrat i dekolte

DSC_0676_A Izvor: Poliklinika Bagatin

'Nakon dugotrajnih izlaganja suncu, ali i prolaskom godina, primijetila sam kako mi koža pojačano gubi elastičnost. Kreme, pa i najskuplje, koje sam koristila do tada, više nisu uspijevale nadomjestiti potrebnu vlažnost. Koža je svakim danom postajala sve više dehidrirana, umorna, siva, bez sjaja... Nakon konzultacija u Poliklinici Bagatin i vrlo detaljnog uvida u stanje moje kože, odlučila sam se za Juvederm Volite dermalni filer. Riječ je o preparatu koji u samo jednom tretmanu vidljivo poboljšava teksturu i dubinsku hidrataciju kože te briše neželjene tragove starenja. Moram priznati, nisam se nadala da će to doista i biti tako, svega 4 mililitra ovog čudotvornog preparata, nadoknadili su sve što su mi godine oduzele. Apsolutno sam oduševljena', tako svoju priču o pomlađivanju počinje Zagrepčanka Jelena.

Dr. Tomica Bagatin Jeleni je filer rasporedio na područje lica, vrata i dekoltea. Ona se prije svega željela riješiti umornog izgleda lica, tj. neželjenih znakova starenja oko očiju i usana te isušenosti kože na obrazima. Zbog toga je polovica preparata aplicirana baš u tu regiju, dok je preostalih 2 ml Juvederm Volite dermalnog filera korišteno za područje vrata i dekoltea. Naime, tako nije samo osvježeno lice, iako je to bio primaran cilj, već se postigla cjelokupna slika i dojam mladolikosti.

 Izvor: Poliklinika Bagatin

Volite dermalni filer jedan je od tri skin boostera koja se nude klijentima u Poliklinici Bagatin. Ovaj dermalni filer oblikovan je tako da u jednom tretmanu poboljša kvalitetu kože u trajanju do čak devet mjeseci!

Inače, posljednje vrijeme skin boosteri pravi su hit. Za razliku od skin boostera koje možemo kupiti u trgovinama, koji su više poput malo naprednijih kremi, pravi skin boosteri ubrizgavaju se pod kožu (na svakih jedan do 1,5 centimetara kože), stvarajući mrežu kolagena na licu i tako nadoknađujući hijaluron i kolagen, protein odgovoran za strukturu kože. Osim što dubinski hidratiziraju, boosteri zahvaljujući kolagenskoj mreži, daju potporu strukturi kože, pa tako smanjuju bore, ali i sve druge nepravilnosti poput pora, ožiljaka od akni i sl. Neki boosteri, osim hijaluronske kiseline, imaju i glicerin ili neki drugi sastojak koji produljuje djelovanje, kao i proteine koji doprinose stabilnosti hijaluronske kiseline.

 Izvor: Poliklinika Bagatin

Za razliku od hijaluronskih filera, skin boosteri ne povećavaju volumen, već stimuliraju fibroblaste. Riječ je o stanicama vezivnog tkiva koje imaju gradivnu ulogu i potiču sintezu kolagena.
Juvederm Volite dermalnim filerom moguće je, osim lica, vrata i dekoltea, tretirati i, primjerice, ruke, tj. sva područja na kojima, baš poput Jelene, želite poboljšati hidrataciju, elastičnost, teksturu i glatkoću kože. Trenutačno Poliklinika Bagatin ima poseban paket pomlađivanja (dostupan do kraja listopada!) - 2 ml Juvederm Volite hijaluronskih dermalnih filera i Reviderm Anti OX tretman lica u kombinaciji, dostupni su uz 15 % popusta. Naručiti se možete OVDJE.

*Sadržaj nastao u suradnji s Poliklinikom Bagatin.

Magazin

Royals