Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeste li već isprobali najmoćniji beauty gadget? U 10 minuta bez ijedne dlake na tijelu!

'Dare to be bare!' – lakše je nego što možete i zamisliti! I to u vlastitom domu!

shutterstock_1377229190 Izvor: Shutterstock

Intense Pulsed Light ili IPL tehnologija danas je jedan od najmoćnijih 'alata' u svijetu beauty industrije. Sve više žena koristi IPL kako bi se zauvijek riješile neželjenih dlačica na tijelu. Vrijeme je najvažnija 'valuta', pa sve što možemo napraviti brzo i efikasno, po mogućnosti bez potrebe da ovisimo o drugima, cijenimo još i više. Uklanjanje dlačica pomoću IPL 'svjetlosne terapije', tj. na način da pigment u dlakama apsorbira svjetlost, koja se potom pretvara u toplinu i 'ubija' stanice koje su zadužene za rast dlake, broj je jedan u svijetu. No nije svejedno koji uređaj koristite – Smoothskin Bare Fit definitivno je najbrži IPL uređaj na tržištu i najpouzdaniji beauty gadget za kućnu upotrebu.

 Izvor: ROX Beauty

Oblikovan poput nešto veće verzije računalnog miša, lako je i jednostavno s njime. Ispušta 100 bljeskova aktivirajućeg intenzivnog pulsirajućeg svjetla u minuti, što znači da možete tretirati folikule dlaka brzo i na bilo kojem dijelu tijela: na nogama, u bikini zoni, pa čak i ispod pazuha. Primjerice, za glatku kožu pazuha neće vam trebati više od 30 sekundi, a za jednako toliko vremena riješit ćete se i dlačica u bikini zoni. I to bez one dobro poznate boli koju trpite svaki puta kad odete na tretman u salon.

Deset minuta vremena za cijelo tijelo – zvuči nevjerojatno! No, uistinu, Smoothskin Bare Fit brzo, jednostavno, precizno i, najvažnije, potpuno bezbolno zaustavlja rast dlačica. Naime, boli nema, što su korisnici i službeno potvrdili u kliničkim istraživanjima, koja su dokazala i to da se primjetno smanjenje dlačica primjećuje već u četiri tjedna korištenja. Osim toga, Smoothskin Bare Fit dolazi s preciznim nastavkom za glavu koji je savršen za manja područja, poput nadusnice. Samo deset sekundi bit će potrebno da područje iznad gornje usne opet postane glatko i bez dlačica.

 Izvor: Shutterstock

Smoothskin Bare Fit ništa ne prepušta slučaju, pa ima sigurnosnu značajku koja provjerava ton vaše kože prije svakog bljeskanja. Dakle, aktivirat će se samo ako je siguran da vaš ton odgovara, a to konkretno znači da nema crvenila, iritacije i sl., već samo glatka i lijepa koža bez dlačica. Čak 80% žena dlačice uklanja jednom tjedno, kažu istraživanja, koja su potvrdila i to da je depilacija najčešća, ali i najomraženija aktivnost pripadnica nježnijeg spola. Srećom, moderne tehnologije omogućile su nam da pojednostavimo život u svim segmentima, pa i u ovom dijelu osobne higijene koji - htjeli to priznati ili ne - puno govori o nama samima. Više od milijun prodanih Smoothskin Bare Fit uređaja u svijetu, brojka je koja govori sama za sebe. Dare to be bare!' – lakše je nego što možete i zamisliti! I to u vlastitom domu!

 Izvor: ROX Beauty

*Sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom ROX Beauty.

Magazin

Royals