Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRENER J.LO OTKRIO TAJNU NJEZINOG IZGLEDA: Nisu samo naporni treninzi zaslužni za njezino savršeno tijelo

Trener David Kirsch brine o fizičkoj formi planetarno popularne pjevačice Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez Izvor: Instagram

Tema o kojoj se često govori jest izgled slavne glumice i pjevačice Jennifer Lopez.

Naime, atraktivna diva ima figuru kao da je u cvijetu mladosti, iako ima 52 godine.

Njezin trener, David Kirsch iz New Yorka, otkrio je detalje o tome kako poznati postižu zavidu formu, odnosno konkretno jedna od njegovih najslavnijih klijentica koja slovi i za jednu od najljepših žena na svijetu.

Jennifer Lopez Izvor: Instagram

Nije stvar samo u zahtjevnom treningu, ističe David, već u disciplini koju Jennifer ima. Trener kaže da je razlika između dobrog trenera i onog koji to radi za pratitelje na Instagramu, u intuitivnom razumijevanju onoga što je pojedincu potrebno fizički, mentalno i duhovno.


'To je ono što često nedostaje, frustrirajuće je što se ovaj aspekt treninga prešućuje', rekao je trener za Allure.


Način na koji Jeniffer Lopez izgleda i kako se osjeća, nje samo zbog vježbanja. Različiti faktori ulaze u 'igru', uključujući način života, prehranu, stres, pa čak i vrstu ljudi kojima je netko okružen.

Jennifer Lopez Izvor: Instagram


'Jennifer je pedantna u pogledu jela, spavanja i općenito o svemu u svom životu. Nije samo fizička razina u pitanju, radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života. Jennifer i ja puno hodamo, radimo i hodajući čučanj, koji je odličan za unutarnju stranu bedara i stražnjicu', kaže David pa dodaje:


'Naravno uz sve to dolazi i 'mrtvo dizanje' jednom nogom i boks, a ja uvijek uključujem elemente pilates treninga. U njezine treninge ubacujemo kardio, pliometriju, cijelo tijelo i donji dio tijela, oni su vrlo, vrlo intenzivni i ona shvaća sve vrlo ozbiljno', objasnio je.


Budući da trening nije dovoljan ako želite izgledati kao Jennifer, jedan od bitnijih faktora je prehrana. Poznatim i slavnim osobama je lakše priuštiti takav stil života, strogo se pridržavati pravila, ali jedno je sigurno. Sve se svodi na to da je važno takve odluke donositi zbog sebe i svog zdravlja.

Povezane vijesti

Magazin

Royals