Razmislite o sljedećem scenariju: do vašeg Zoom sastanka ostalo je manje od minute. Nakon što brizinski navučete haljinu i skupite kosu u niski rep, suočeni ste s odlukom od 25 sekundi: nanosite ruž, rumenilo ili sloj crne maskare? Brza anketa koju je napravio Vogue otkriva da ubjedljivo najviše žena želi - prvo spasiti trepavice.

No, dok većina formula na tržištu obećava volumen, uvijanje i definiranje, koje od njih zapravo obavljaju posao? Kome se bolje povjeriti savjetima nego stručnjacima: slavnim guruima ljepote koji su svoje omiljene maskare stavili na kušnju bezbrojnim pojavljivanjima na crvenom tepihu, plus profesionalnim vizažistima koji nastavljaju skladištiti pobjedničke tube u svojim kompletima iz godine u godinu.

Donosimo vam najbolje maskare iz 2021. godine koje su osvojile Allure beauty nagrade.

1 Maskara (za volumen): YSL Beauty Radical maskara za volumen

YSL Beauty Radical maskara za volumen
YSL 

YSL Beauty Radical Volumizing maskara ima više od jednog trika u svom tankom, zlatnom rukavu. Podatna ulja i blago suženi kist omogućuju nam da postignemo maksimalan volumen i ciljamo na minijaturna područja, tako da možemo imati srneće oči jedan dan, a mačje oči sljedeći.

2 Maskara (dramatičan izgled): Maybelline New York Falsies Lash Lift Ultra crna maskara

Maybelline New York Falsies Lash Lift Ultra
Maybelline 

Maybelline New York Falsies Lash Lift Ultra crna maskara koncentrira boju u korijenu i uvija naše krajeve do nebesa, oponašajući nadrealni izgled lepršavih trakica.

3 Maskara (za produljenje): CoverGirl Lash Blast Clean Volume maskara

CoverGirl Lash Blast Clean Volume maskara
Covergirl 

Prožeta uljima, CoverGirl Lash Blast Clean Volume maskara klizi do ekstremnih vrhova vaših trepavica za izduženu lepezu kojoj se ne vidi kraj.

4 Maskara (vodootporna): Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara

Maybelline new york lash sensational sky high maskara
Maybelline 

Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara ima  fleksibilnu i stožastu četkicu, podiže, oblikuje i prkosi majci prirodi svojom bojom otpornom na vremenske uvjete.