COVID-19 nije samo promijenio način na koji se okupljamo, već i naš stil života, osjećaje prema sebi, ali i to kako izgledamo. Rezultat je potpuno novi set trendova u izgledu modernih mladenki koje više no ikad prije znaju što žele.

ŠTO PRIRODNIJI MAKE-UP

Za početak, žele što prirodnije lice na jedan od najvažnijih dana u svom životu, kada je u pitanju šminka. Minimalni make-up jest ono čemu naginju. To ne znači lice bez šminke, ali nipošto ne žele pretjerivati. Zdrava i sjajna koža je u fokusu. Umjetne trepavice, ali što prirodnije, dobar highlighter, što prirodnije rumenilo i bronzing puder, ono je bez čega ne mogu zamisliti taj dan.

PRIPREMA KOŽE

Za mnoge mladenke, priprema kože za ovaj važan dan kreće mjesecima ranije. Pazi se na prehranu, njegujuće maske, pilinge, kreme i vježbanje, a cilj je glatka i sjajna koža, mekana na dodir. Također, mnoge mladenke puštaju kosu te paze na to da ona uvijek bude zdrava.

Lijepa koža je izrazito bitna
Instagram 

SPA DAN

Uoči vjenčanja, sve više mladenki se odlučuje za opuštajući dan uz masažu lica i tijela koji započinje ispijanjem šalice zelenog čaja. Zatim slijedi dubinska njega lica koja uključuje serume, maske i kreme, sve kako bi mladenka na važan dan bila što ljepša i opuštenija.

DUGA I RASPUŠTENA KOSA

Trendovi u frizurama se sve više odmiču od klasike. Duga, raspuštena kosa s nježnim valovima sve je popularnija, a ona se nadopunjuje tu i tamo kojim decentnim ukrasom ili samo velom. Nakon toga, najpopularniji je 'konjski rep'. Također, dosta se mladenki odlučuje za balayage tehniku bojenja kose koja izgleda vrlo prirodno, ako se dobro napravi. Drugim riječima, u trendu je slojevitost.

23. SAJAM VJENČANJA Zagreb održat će se od 11. do 13. ožujka u zagrebačkoj Areni.

Tamo vas očekuju brojni izlagači iz svijeta vjenčanja - saloni vjenčane muške i ženske mode, dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, fotografi, dekorateri, catering kuće, restorani, hotelijeri, organizatori vjenčanja te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti...

Na 23. zagrebačkom Sajmu vjenčanja posjetitelje očekuje i sadržajan program, modne revije, prezentacije vjenčanih trendova te modne revije, zanimljive radioince, a posebna su poslastica atraktivne sajamske pogodnosti i popusti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih proslava...

Sajam vjenčanja 2022. održat će se u Areni Zagreb
Sajam vjenčanja Zagreb 

Radno vrijeme Sajma vjenčanja:

Petak 11. ožujka od 14 do 20 sati

Subota 12. ožujka od 10 do 20 sati

Nedjelja 13. ožujka od 10 do 19 sati

Ulaz na događanje je moguć uz predočenje COVID potvrde i kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kuna.