Rukavice smo pospremili na dno odmara i pravo je vrijeme za 'okititi' ruke zanimljivim nail artom. Bez obzira na to jeste li više tip za duge ili kratke nokte, ove sezone ukrasite ih bojama, crtežima pa čak i naljepnicama te se usudite eksperimentirati.

Aktualni trendovi nude brojne opcije za svačiji ukus, a mi smo izdvojili 5 favorita.

Nude

Sve minimalistice će odahnuti jer ne trebaju biti previše otkačene kad je oslikavanje noktiju u pitanju. Prozirni i nude lakovi i dalje su u vrhu popularnosti, a malo proljetnog 'štiha' možete im dodati decentnim ukrasima.

Nail art

Začarana šuma, magične gljive i lude sedamdesete inspiracija su ovog nail arta. Prigrlite neon i pastelne boje, oslikajte nokte cvjetićima ili koristite naljepnice sa šarenim i proljetnim motivima.

Mikro-French

Francuska manikura i ove je godine in, no u mikro verziji: linija u kontrastnoj boji izuzetno je tanka, a ne mora biti isključivo nude/bijela kombinacija, već se može eksperimentirati i s pastelnim bojama, crvenom, trendi smeđom...

Plava

S nijansama mora i neba ove sezone ne možete pogriješiti, a za originalan dizajn možete se poigrati i sa svjetlijim i tamnijim bojama.

Metalik

Mi već dugo priželjkujemo jedan dobar večernji izlazak, a naši nokti su već tamo: sjaj zlata, srebra i kroma na prstima najpoželjniji su modni dodatak.