Latino diva Jennifer Lopez osim vitkim izgledom može se pohvaliti odličnim smislom za modu, ali i besprijekornim frizurama na kojima joj mnogi zavide. Iako često nosi raspuštenu valovitu kosu, jedna od najdražih joj je visoki rep koji je do sada nosila u raznim prilikama.

Riječ je o frizuri koju rado nosimo u svakom periodu godine, a koja već odavno nije rezervirana samo za sportske aktivnosti, već je često omiljeni odabir i za nešto elegantnije prigode u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje.

Ova frizura vašem izgledu donosi dašak elegancije i glamura, a najbolja stvar u vezi nje je to što ju je lako napraviti.

Iako je poprilično jednostavan za napraviti postoji mali trik uz koji će vaš rep izgledati još bolje. U videu koji na TikToku ima više od 38 milijuna pregleda popularni frizer pokazao je na koji način će vaš rep najbolje ispasti. 

Za njegovo stiliziranje potrebne su vam dvije gumice za kosu i malo drugačiji način vezanja od onog tradicionalnog koji inače radimo u jednom potezu. Kako bi svaki korak bio ispravan, pogledajte video. 

@chrisappletonhair Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game ‍♀️@kittybluuuu ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO