S toplim ljetnim danima i Instagram su preplavile vruće fotografije naših poznatih dama. Na vidjelo su izašle figure na kojima se radilo tijekom hladnijih mjeseci, a i mogli smo vidjeti i kakvi se kupaći kostimi nose ovo ljeto.

A jedna od Hrvatica koja već godinama plijeni svojim nevjerojatnim izgledom bez premca je bivša misica Jelena Katarina Kapa. Njezine objave na društvenim mrežama ostavljaju bez teksta, pogotovo posljednje koje je podijelila sa svojim pratiteljima.

Još je početkom srpnja objavila fotografije iz Trogira na kojima je u moru pozirala u bijelom badiću i pokazala svoje tijelo koje u teretani ne prepušta slučaju. Nedugo nakon pozirala je i u kratkoj, narančastoj haljini i pokazala noge na kojima bi zavidjela svaka žena.

Inače, ova PR stručnjakinja i televizijska voditeljica je od 2015. pa do prošle godine bila u vezi s 28 godina starijim voditeljem Joškom Lokasom, a često su dobivali osuđujuće komentare zbog razlike u godinama na koje se nisu obazirali, što je uvijek najbolja opcija.

Kada je u jednom trenutku Jelena izbrisala sve njihove zajedničke fotografije s Instagrama, dala je naslutiti samo jedno, a ubrzo je stigla i službena potvrda.

Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa zajedno su bili šest godina
Story 

'Sukladno člancima koji izlaze posljednja 24 sata, htjeli bismo se kratko izjasniti. Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaju. Sve je u najboljem redu', napisala je tada na Instagramu.

Joško nam je početkom lipnja na Story Hall of Fameu otkrio kako su ostali u dobrim odnosima.

'Ova posljednja veza, u posljednje vrijeme se malo manje viđamo, ali to je normalno. Neko vrijeme smo intenzivnije', iskreno nam je rekao.

Joško Lokas na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Jelena je glumila i u seriji 'Nestali' nakon prekida, što je mnoge začudilo. 'Ona je to zaslužila. Nisam napravio ništa što ona nije zaslužila svojim radom i nekim angažmanom. Meni je to prirodno, svi ljudi na ovom svijetu moraju u jednom trenutku odvojiti privatno od poslovnoga. Tako smo i mi', zaključio je poznati voditelj.

Više fotografija bivše misice, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Jelena Katarina Kapa Jelena Katarina Kapa bivša je hrvatska misica