Kesha (35) posljednjih godinu dana se polako vraća na glazbenu scenu nakon teškog razdoblja koje je proživjela.

Pjevačica je snimljena prošlog ponedjeljka u Los Angelesu. Bila je u sportskoj kombinaciji, kratkim hlačama, majici i tenisicama, a na licu nije imala ni trunke šminke. Kosa joj je također bila u prirodnom izdanju, raspuštena i razbarušena.

Kesha bez šminke
Profimedia 

Još se teško naviknuti i na to što je brineta nakon što je godinama bila prepoznatljiva kao plavuša. Potom se odlučila na veliku promjenu imidža.

Ipak, milijuni fanova su sretni jer se čini da je pjevačica bolje. Sve češće je se može vidjeti nakon što se povukla iz javnostizbog grozote koju je proživjela.

Kesha je neko vrijeme izbjegavala javnost
Profimedia 

Kesha je optužila svog mentora, producenta Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony za dugogodišnje emocionalno i seksualno zlostavljanje.

Ispričala je da ju je prvi put silovao kada je imala 18 godina. Dr. Luke, koji joj je pomogao da se proslavi, sve je optužbe negirao, ali ona nije posustala i otkrila je da silovao i pjevačicu Katy Perry.

Katy je odbila komentirati užasne navode, no zna se da je prekinula suradnju s glazbenim producentom. To je bila dovoljna potvrda za javnost da je pretrpjela zlostavljanje.

Kesha nije uspjela na sudu ishoditi pravdu nego je još Dr. Luke nju tužio zbog gubitka novca jer je otkazala snimanje trećeg albuma i koncerte.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji.

Profimedia Kesha se povukla iz javnosti nakon zlostavljanja koje je proživjela