Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch izazvao je veliku pažnju kada je stigao na beauty tržište. Pri samom pogledu na bočicu jasno je zašto.

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari da puder izgleda 'pokvareno', 'čudno',...

Naime, ovo je prva svestrana formula te vrste za šminkanje lica prožeta ultra-koncentriranim pigmentima mikrokapljica. Hidratantna, osvježavajuća formula koja se nosi kao druga koža, nudi prilagodljivu primjenu za besprijekoran završetak nevjerojatno prirodnog izgleda.

Ovaj proizvod za lice pakiran je u cilindričnu prozirnu bočicu s pumpicom, koja vam omogućuje da vidite jedinstvenu teksturu proizvoda i boju koja se nalazi unutra. Jedinstvena tekstura se definitivno najbolje nanosi pumpicom zbog svoje vodenaste teksture gela. Proizvod također dolazi s vlastitom četkicom.

Ako tražite nešto svježe i prirodno, vjerojatno će vam se svidjeti ovaj proizvod. S njim je jako lako raditi, a pruža odličnu razinu hidratacije s lijepom pokrivenošću kože i prirodnim završnim slojem.

Jedan proizvod vrlo je sličan Chanelovom, a riječ je o Skin Enhance Luminous Tinted Serumu iz radionice Rose Inc, manekenke i poduzetnice Rosie Huntington Whiteley.

Rose Inc Skin Tint vs Chanel Water Tint

Imaju mnogo toga zajedničkog, a po ovome se razlikuju:

Rose Inc Skin Tint ima veće prekrivanje i gušće je pigmentiran od Chanela, Chanel je vodenastija, tekuća konzistencija dok Rose Inc Skin Tint ima blistaviju završnicu od Chanela. Rose Inc ima 14 nijansi za razliku od Chanelovih 8 nijansi.

Koji je najbolji način primjene?

Istisnuti ga na nadlanicu i zatim kistom umiješati pigmente u bazu, a zatim nanijeti ravno na lice.

Hidratizira li kožu?

Smatra se da je formula lijepa i hidratantna, a na dodir je izgleda kao proizvod koji njeguje kožu.

Kakav je finiš i moć pokrivanja?

Nudi stvarno lijepo lagano do srednje nadogradivo prekrivanje te izgleda vrlo prirodno na koži. Daje ugodnu prirodnu blistavost, i sjajniju od Chanelove vodene nijanse.

Cijena Chanel Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch je 65 dolara što je oko 500 kuna, a Rose Inc Skin Enhance Luminous Tinted Serum prodaje se za 49 dolara odnosno oko 400 kuna.