Izabel Kovačić, prelijepa supruga poznatog nogometaša hrvatske reprezentacije Matea Kovačića, oduševila je novom frizurom koja se itekako razlikuje od onoga što je standardno nosila.

Izabel Kovačić na svom Instagramu profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u bijelom kombinezonu dok u ruci drži omiljenu torbicu marke Dolce&Gabbana, no torbica je kraj njene bujne kose pala u drugi plan.

Nova frizura Izabel Kovačić
Instagram 

Za novi imidž odlučila je stepenasto ošišati kosu i skratiti šiške. Iako su mnogi mrzitelji šiški i vjeruju da su one trend koji bi trebao ostati u prošlosti, Izabel je dokazala suprotno. 

Izabel Kovačić nova frizura
Instagram 

Njena svijetlo plava, bujna kosa koju uvijek rado pokazuje na fotografijama oduvijek je bila njen zaštitni znak, a sudeći po lajkovima na fotografijama koje je objavila, njeni pratitelji su oduševljeni promjenom. Uz preko 15 tisuća lajkova, Izabel je dobila i mnoge komplimente od svojih prijatelja. 'Jaoooo divna si', 'Bez daha', 'Najljepša', samo su neki od komentara koje je dobila.

Izabel je svojim uvijek savršenim outfitima inspiracija mnogima koji prate njene objave, a s obzirom na to da i sama ima svoj brend, trudi se redovito stvarati estetički lijep Instagram sadržaj. Ne sumnjamo da će i ovom frizurom mnoge potaknuti na promjenu.