Nakon što je napustila voditeljski posao, Ivana Paradžiković je odlučila napraviti još jednu, ali ovog puta manju promjenu u svom životu. Naime, novinarka je skratila kosu pa se svojim novim izgledom pohvalila na društvenim mrežama.

U opisu svoje selfie fotografije, Paradžiković je napisala: 'Tri centimetra kraće, pet godina manje.' Novim lookom, bivša je televizijska voditeljica inspirirala pratitelje koji su se našalili da će u tom slučaju i oni izrezati kosu kako bi se pomladili.

'Onda režem odmah devet centimetara', 'Lijepa. Šteta što Vas nema na malim ekranima. Fali Vaš pogled na bitne teme', 'Ti ženo možda nisi svjesna koliko si sexy', 'Ljepotica i dobrica izvana i iznutra'.

Ivana je jedna od naših najcjenjenijih istraživačkih novinarki, a na televizijskim ekranima smo je gledali preko 15 godina. U televizijskoj emisiji koju je vodila i uređivala pojavljivala se uvijek elegantna, u dobro skrojenim odijelima. Međutim, na svom Instagramu zna objaviti i fotografije u kupaćem kostimu na kojima se vidi njezina sjajna linija. U nedavnom nam je intervjuu otkrila čemu je može zahvaliti.

'To je bio posao. Tamo sam se trudila ne skretati pažnju na sebe. Zato monokromatske kombinacije. Odijela. Zakopčana do grla. Decentna šminka. Neumjesno mi je bilo što drukčije. Nisam bila važna ja. Društvene mreže su potpuno druga priča. To je gotovo isključivo privatan život. Tamo sam ja - ja. I smiješna i nasmijana i čupava i bosa. Često ljudi koji me upoznaju budu iznenađeni koliko sam drukčija od osobe s ekrana jer privatno se puno smijem. Onako, od uha do uha', ispričala je za Storyjev portal pa dodala:

Teme kojima sam se prije bavila bile su teške i rijetko je bilo prilike da me gledatelji upoznaju onakvu kakva sam inače - vedra i nasmijana. Posvetila sam pažnju tijelu i psihičkom zdravlju. Teške teme, tuđi problemi kojima smo mi novinari opterećeni svakoga dana glođu i nas.

Ne možete ni zamisliti s kakvim teretima liježemo i budimo se, koja je cijena tog poziva. Zato sada malo više pažnje posvećujem sebi. Meditiram, plivam, pijem kolagen, češće prakticiram jogu kod moje Mirele Čavajde u Yoga plejsu... Svi misle kako sam ja pomogla njoj, ne znajući koliko je puta ona meni spasila život', zaključila je u intervjuu.