Našu popularnu voditeljicu Doris Pinčić navikli smo vidjeti u glamuroznim izdanjima i tip top sređenu za njene poslovne aranžmane, no najnovije fotografije sa zagrebačke špice kojom je za blagdane prošetala s novopečenim suprugom Davorom Guberovićem dokazuju da je i u opuštenijem izdanju jednako atraktivna.

Doris je mamila poglede prolaznika u trapericama širokog kroja i crnoj dolčeviti, a outfit je upotpunila šarenim kardiganom s tamnocrvenim remenom koji je uskladila s čizmama iste boje.

Doris Pinčić i Davor Guberović na špici za Badnjak 2022
Robert Gašpert 

Međutim, mnogima je zapelo za oko da se lijepa voditeljica ovaj put pojavila u prirodnom izdanju, s minimumom šminke i tako pokazala svoju prirodnu ljepotu.

Njen suprug Davor izabrao je sportsku eleganciju te je nosio kombinaciju krem sakoa, traperica i crne dolčevite, a na licu mu se širio veliki osmijeh.

Podsjetimo, Doris (34) se udala 11. studenoga u Zagrebu za Daruvarčanina Davora Guberovića (46). Ceremoniji su prisustvovali najbliži članovi obitelji i prijatelji, a kasnije su proslavili u jednom restoranu.

Doris Pinčić i Davor Guberović na špici za Badnjak 2022
Robert Gašpert 

Inače, prije par mjeseci počelo se šuškati zbog prstena nalik vjenčanom na 'onom' prstu da je par izgovorio 'sudbonosno da'. 'Nisam se udala', rekla je tada kratko za Story.hr i istaknula da nema više komentara.

Podsjetimo, Doris je svoj privatni život, nakon razvoda 2020. godine od Borisa Rogoznice s kojim ima dvoje djece, skrivala od očiju javnosti. Zato je mnoge iznenadilo kada se počelo šuškati o njenoj vezi s Davorom u ožujku ove godine.

Inače, Doris je s Davorom, prije nego što se saznalo da su zajedno, ostvarila poprilično veliku avanturu, zajedno su se popeli na Kilimandžaro.

Doris Pinčić u prirodnom izdanju na špici za Badnjak 2022
Robert Gaspert 

'Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s Vlatkom Kalapošem.To je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo', istaknula je voditeljica tad.

Davoru također ovo nije prvi brak te ima jedan razvod iza sebe i dvoje djece.