Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'DOMA SAM SE ŠULJALA PO MRAKU': Omiljena domaća voditeljica pokazala lice bez trunke šminke

Zlata Muck Sušec pokazala je kako izgleda bez šminke.

 Zlata Muck Sušec bez šminke Izvor: Story arhiva

Mnogima omiljena voditeljica Zlata Muck Sušec dobro je poznato lice s malih ekrana. Pa iako Zlata njeguje prirodan izgled i rijetko je vidimo s baš teškom šminkom, nisu česte prilike da je vidimo bez imalo šminke.

Sad je na Instagram profilu emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ osvanula snimka na kojoj Zlata pokazuje kako se priprema prije emisije i otkrila lice bez trunke šminke.

Na početku vidimo kako se voditeljica diže još po mraku te šapće ‘da ne bi probudila svoje dečke’, a zatim je sjela u automobil.

‘Evo me, nakon što sam se doma šuljala po mraku kao mačka da ne bih slučajno nekog probudila, sad sam tu fino sama, mogu se derati, pjevušiti ili pjevati. Mogu se razgibati, zagrijati glasnice i ponavljati najave za današnju emisiju. Osim toga, prednost jutra je ta što jako brzo stižete do svog odredišta jer na cesti u ova doba nema skoro nikoga’, rekla je Zlata.

Inače, nedavno je sličan video snimila i Doris Pinčić koja je pokazala kako izgleda kad se tek probudi u cik zore i kako se sprema za posao, a tad smo imali prilike vidjeti i njeno lice bez šminke.

Zlata, koja ni na društvenim mrežama ne dijeli previše trenutaka sa suprugom, je od 2013. godine udana za sportskog novinara Sašu Sušeca s kojim ima dva sina, Tina, rođenog u kolovozi 2013. i Karla, koji je na svijet stigao u lipnju 2018.

 Zlata Muck Sušec i Saša Sušec se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti Izvor: Filip Hofer

U ranijem intervjuu za Story.hr pitali smo je naginju li njeni sinovi više njenim interesima ili tatinima.

Oni su djeca. Tri dana ih zanima jedno, a drugih pak tri dana nešto drugo. Najvažnije mi je da su zdravi, veseli i zaigrani’,odgovorila nam je Zlata.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image