Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Crvena haljina, crveni ruž i savršena frizura za idealan blagdanski look

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

Frizerski salon Fabula de Forma na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić predlaže vam frizure za nadolazeće blagdane. Nova kampanja inspirirana je dugogodišnjim Kevin.Murphy ambasadoricama, pa su se tako u ulozi modela našle glumice Marija Borić i Petra Kurtela, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, pjevačica Anđa Marić i televizijska voditeljica Marijana Batinić. "Dok se spremate za doček nove godine vjerojatno želite izgledati fantastično, odjeća, šminka i frizura moraju izgledati savršeno. Ako vam slučajno nedostaje inspiracije za ove hladne dane predlažem nekoliko lookova u suradnji s ambasadoricama salona! Aleksandra Dojčinović je za tu priliku odabrala haljine crvene boje koje prestavljaju strastvene žene kakve i jesu Kevin.Murphy ambasadorice’’, rekla je Katica Topčić povodom predstavljanja zimskih vizuala. Katica Topčić jedno je od najznačajnijih imena na hrvatskoj sceni kada je u pitanju kosa. Osim što kreira frizure za modne editorijale, hrvatske piste i TV serije, Katica je imala priliku raditi i s Kevinom Murphyjem, jednim od najpoznatijih frizera na svijetu čije proizvode za kosu obožavaju žene diljem svijeta. "Kod Katice mi se sviđa što mi doslovno čita misli i točno zna što želim i na koji način. Katica nije samo frizer ona je stilist i kreator frizure. Dizajner koji radi po mjeri i uvijek iznenadi nečim novim’’, kazala je Marijana Batinić.

Izvor: Story
Marijana Batinić "Katici samo pokažem haljinu i prepustim joj se u ruke. Uvijek sam zadovoljna. Ona točno zna što hoću i što mi pristaje. A super je što mi kosa nakon Kevin.Murphy tretmana danima izgleda isto", govori Marija Borić.
Izvor: Story
Marija Borić "Mogu se u potpunosti prepustiti jer sam sigurna da će rezultat biti vrhunski, a ono što me svaki put iznova iznenadi je postojanost frizure. Kao u reklami, redovito se drugi dan budim sa savršeno namještenom frizurom i nikako se ne mogu načuditi kako to Katici uspijeva", rekla je Petra Kurtela.
Izvor: Story
Petra Kurtela "Jako volim raditi s Katicom jer ne moram razmišljati o kosi! Ona se uvijek pobrine da je to baš ta frizura koju sam trebala’, kazala je Anđa Marić.
Izvor: Story
Anđa Marić "Katica Topčić može pratiti moj ludi tempo, što zna biti poprilično zahtjevno. Ponekad mi je zbog putovanja ili pak snimanja van Hrvatske frizura potrebna i u 4 sata ujutro, u tom trenutku znam da imam tim na koji mogu računati. No, prije svega ona je vrhunski majstor što je i dokazala radeći s mnogim inozemnim zvijezdama i učeći od samog Kevin Murphyja", rekla je Aleksandra Dojčinović.
Izvor: Story
Aleksandra Dojčinović Fotografije: Jure Perišić Šminka: Žana Kožul Odjeća: Lei Lou by Aleksandra Dojčinović

Najčitanije

Najnovije

loader