Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nicolaï Parfumeur-Createur - Kako miriši slobodna i neovisna parfemska industrija?

Poznati francuski niche brand - Nicolaï Parfumeur-Createur obilježio 30. godišnjicu branda u Zagrebu u Top niche parfumeriji

 Izvor: Story

Parfums de Nicolaï je jedna od rijetkih većih mirisnih tvrtki u niche svijetu koja je još uvijek u privatnim rukama - Patricie de Nicolaï; nećakinje poznatog parfumera Jean- Paul Guerlaina. Odrastajući u svijetu mirisa, Patricia se razvila u pravu parfemsku umjetnicu. Nakon obrazovanja za parfumerku, radila je u međunarodnom parfumerskom timu, te je 1989. godine sa svojim suprugom Jean- Louis Michauom osnovala “Les Parfums de Nicolaï”.

 Izvor: Story
Ljubiteljica je organskih esencija, koja uživa biti slobodna i neovisna o parfemskoj industriji, gdje su važne cijene proizvoda i marketinške restrikcije. Njezne kreacije karakterizira visoki postotak prirodnih esencija, iznimno smjele kombinacije i intenzivne koncentracije.

 Izvor: Story

Svoju liniju parfema započela je sa danas apsolutno legendarnim muškim mirisom “New York”, koji se danas može dobiti u
čak dvije mirisne koncentracije. Patricia de Nicolaï dobila je 1988. godine priznanje struke kao “ Best International Perfumer”, te je time i prva žena koja je primila to priznanje.

 Izvor: Story

U Top niche parfumeriji g. Damien Flynn, brand manager Nicolaï Pafrumeur-Createur je povodom obilježavanja 30-te godišnjice branda predstavio Nicolaï mirisne klasike  - Patchouli Intense, Ambre Cashmere, Neroli Intense, Fig Tea, New Yourk Intense, Musc Intense, Cuir Cuba i Incense Oud. Svi mirisi dostupni su u Top niche parfumeriji, Tomićeva 4 i putem weba www.top.hr

Magazin

Royals