Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Petra Kurtela odala što je izbacila iz stana

Autor M.D.
Autor M.D.

Malo po malo

Prirodna kozmetika na mala je vrata ušla još davno, a sada se događa da je sve više onih koji prirodnoj kozmetici daju potpunu prednost. Što zbog činjenice da se ne testira na životinjama, što zbog toga što nema aditivna, umjetnih boja i mirisa, te čini dobro našoj koži, s polica dućana prirodna kozmetika sve je češće birana.

I naše poznate dame vide u prirodnoj kozmetici sve prednosti. 'Obožavam pridonu kozmetiku i jako ju čestio koristim. Dajem prednost prirodnom napram proizvodima punih kemikalija. I vidim na svojoj koži razliku.  Koristila sam ulje od smilja od kojeg mi je koža blistala. Obožavam i aromaterapijske stvari koje divno mirišu', rekla je glumica Kristina Krepela.

I druge naše poznate dame vide u prirodnoj kozmetici sve prednosti. Među njima je i Petra Kurtela, koja je odlučila iz stana izbaciti ama baš sve od kozmetike, što preparativne što dekoratinve, pa i sredstva za čišćenje, koja nisu na prirodnoj bazi. 'Točnije, još nisam izbacila sva sredstva za čišćenje, jer ću ipak s njima očistiti stan', rekla je Petra uz smijeh te dodala kako je 100 posto odlučila u potpunosti prijeći na prirodne proizvode, od krema, šapmona, dekorativne šminke, pa i sredstava za čišćenje. 

Ovaj plan će joj lakše poći za rukom, zahvaljujući i novom kozmetičkom brandu, Nature Boxu, čiji se proizvodi zasnivaju na jednostavnoj činjenici da ljepota dolazi iznutra. Ljepota koja dolazi iz prirode, nije samo trend, to je način života. Upravo se tom činjenicom vode u Nature Boxu, pri stvaranju svakog proizvoda. Šampon i regenerator za kosu, gel za tuširanje i losion za tijelo sadrže 100% hladno prešana ulja, a mogu ih koristiti i vegani. Ekološki osviješten, kvalitetan i okrenut prirodi, Nature Box odgovara generaciji sadašnjosti, ali i budućnosti.

Uz Petru i Kristinu, na predstavljanju novog branda bile su još i Nevena Rendeli, Bojana Gregorić, Iva Šulentić, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Tara Rosandić, Katarina Baban, Ana Begić Tahiri, Olja Vori, Lana Gojak i druge poznate ljepotice.

Izvor: Story

Izvor: Story

Najčitanije

Najnovije

loader