Victoria Beckham navodno požuruje supruga, Davida Beckhama, da imaju još jedno dijete. Kako piše tabloid New Idea, 47-godišnja dizajnerica je nakon nedavnog druženja s prijateljicom koja ima bebu shvatila da i ona želi još jedno dijete, a kako zbog godina nema previše vremena za razmišljanje, odlučna je u namjeri da 46-godišnjeg supruga nagovori na peto dijete.


'Već godinama želi još jedno dijete, ali joj to do sada nije uspijevalo. Svjesna je da vrijeme nije na njezinoj strani pa požuruje Davida jer će se beba dogoditi ili sada ili nikad', ispričao je izvor za spomenuti medij koji je dodao kako nekadašnja Spajsica ima i rezervnu opciju. Naime, ako uskoro ponovno ne bude mijenjala pelene svome djetetu, mogla bi to činiti unučetu koje bi mogla dobiti od najstarijeg sina Brooklyna.


Podsjećamo, 22-godišnji nasljednik Beckhamovih već je neko vrijeme zaručen za 26-godišnju američku glumicu Nicolu Peltz, a brojni izvor bliski paru ispričali su za strane medije kako dvojac ne planira dugo čekati s proširenjem obitelji i ostvarenjem u ulozi roditelja. Upravo zbog toga, New Idea piše kako je izglednija opcija da Victoria uskoro postane baka nego li rodi peto dijete, ali, sve opcije i dalje su otvorene. Inače, Beckhamovi osim Brooklyna imaju i 18-godišnjeg Romea, 16-godišnjeg Cruza i devetogodišnju Harper Seven.