Romeo Beckham, 18-godišnji sin Victorije i Davida Beckhama, odlučio se na promjenu boje kose i to u platinasto plavu. Otac, 46-godišnji bivši nogometni igrač, nije odolio porivu da ga malo 'podbode' zbog frizure koja je zapravo identična njegovoj koju je nosio prije dvadesetak godina. 'Super frizura. Pitam se kako ti je to palo na pamet?', napisao mu je David na Instagramu uz nasmijane emojije.

Romeova majka Victoria oduševljena je Romeovom promjenom. 'Wow! Jako mi se sviđa!, napisala je ispod njegove objave, a i fanovi su se ubrzo nadovezali s komentarima. 'Davide, mogu sa sigurnošću reći da je kopirao vašu frizuru. Vi ste imali najbolje frizure ikad i još ih imate', napisala je jedna obožavateljica. U priču se uključila i zaručnica Romeovog starijeg brata Brooklyjna, Nicola Peltz, pohvaljujući novu boju kose zaručnikovog brata.

Opće je poznato da šesteročlana obitelj uživa u zadirkivanju jedni drugih, a zanimljivo da u tome najviše prednjače Victoria i David. Nedavno je tako Victoria na Instagramu otkrila kako je, nakon odlaska iz Miamija, Brooklyjnova zaručnica Nicola ušla u njezin ormar i posudila korzet. 'Uhvaćena. Ali oprošteno ti je, volim ovaj korzet na tebi', poručila je gospođa Beckham budućoj snahi.