Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARINI ESTRADA DUGUJE 90 TISUĆA EURA: 'Njezin sin neće nikome oprostiti dug, mnogim pjevačima neće biti dobro'

Iako je Marina Tucaković zbog bolesti odustala od naplate dugovanja, njezin sin Milan Radulović Laća navodno ne namjerava biti široke ruke.

Marina Tucaković Izvor: Twitter

Hitmejkerica Marina Tucaković nedavno je preminula nakon duge i teške bolesti, a svi sada bruje o glazbenicama koji su joj ostali dužni nakon što im je napisala hitove.

Kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za vlastiti život, Marina je odustala od ideje da naplati sva dugovanja pa je prestala 'ganjati' pjevače koji joj duguju novac.

Marina Tucaković Izvor: Instagram

Međutim, navodno je imala bilježnicu u kojoj je zapisivala sve, do toga tko je kupio njezinu pjesmu, do toga tko joj je platio u ratama, a tko joj je ostao dužan.

Glazbenici su joj, šuška se, dugovali preko 90 tisuća eura (oko 675.000 kuna), a iako je ona zbog bolesti odustala od naplate dugovanja, njezin sin Milan Radulović Laća navodno ne namjerava biti široke ruke, pišu srpski mediji.

Povezane vijesti

'Marina je itekako vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, tko joj je i kada platio, sve je zapisivala godinama, praktički otkad je počela pisati pjesme. Za tu bilježnicu znaju i njezin suprug Futa i sin Laća, a kako čujem, njezin sin ne želi nikome oprostiti ni jedan jedini dinar, jer zna koliko je Marinu boljelo to što je nisu poštovali kad joj je bilo najvažnije, nisu ni zvali da pitaju kako je i mogu li na rate da joj isplate dug iako su znali da joj treba za liječenje. Ona se mnogo živcirala oko tih dugovanja i nikad nije razumjela kako netko bez srama može da se pravi blesav i da je čak ne pozove i ispriča se. Pisala je ozbiljne hitove, na koje su svi ti pjevači zgrnuli velike novce, a ostali su joj dužni', ispričao je za Star izvor blizak Marininoj obitelji.

Marina Tucaković Izvor: Instagram

'Čim se malo stiša sve, možda poslije 40 dana, Laća će otvoriti bilježnicu da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvijezde koje su dužne tužiti. Mnogim pjevačima neće biti dobro, jer je spreman javno iznijeti sve. Ukupan dug pjevača je preko 90.000 eura. Koliko znam, jedan popularni folk pjevač je ostao ozbiljno dužan i s njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pjevačica koja je od nje uzela čak četiri pjesme, od kojih su dvije ozbiljni hitovi i nikad nije platila', dodao je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals