Prije nego što se smirio s Meghan Markle, princ Harry imao je prilično burnu prošlost.

Poznato je da je u mlađim danima volio izlaziti, piti, pa čak i konzumirati nedopuštene supstance. No britanska je javnost svojedobno bila uvjerena da sve to radi zbog tadašnje djevojke Chelsy Davy s kojom je bio u vezi nekoliko godina i za koju se šuškalo da će biti nova princeza.

Istini za volju, i Harry i Chelsy bili su jako mladi, a princ se nije imao namjeru skrasiti, te su uslijedile i brojne prevare o kojima su mediji redovito pisali. S druge strane, godinama nakon raspada Chelsy je rekla da nije mogla podnijeti pritisak medija i interes javnosti te da je na kraju shvatila da kraljevski život nije, a to je bila i kap koja je prelila njezina čaša.

Chelsy Davy hodala je s princom Harryijem
Profimedia 

'Da, bilo je teško. Bilo je previše strašno i neugodno. Bilo mi je jako teško kada je situacija bila loša. Nisam to mogla podnijeti. Bila sam mlada, htjela sam biti obično dijete i za mene je to bilo je užasno, rekla je Chelsy nakon raskida.

Međutim, onda je 'sramota' ponovno pukla kada se doznalo da Chelsy maltretira Harryja pozivima i porukama kojih je bilo stotine dnevno. Nakon velike galame, Harryjeva bivša nestala je iz javnosti, a manje od godinu dana kasnije princ je Meghan Markle predstavio kao svoju novu djevojku, čime se otvorila Pandorina kutija Harryjevih laži, odnosno svi su bili uvjereni da je Harry bacio na Meghan oko još tijekom veze s Chelsy.

Da je sve bila inscenirana priča, potvrdila je činjenica da se pokazalo da Chelsy Harryja nije maltretirala pozivima, a mnogi su uvjereni da je sve to učinjeno samo da bi je predstavili kao 'zlikovca', a Harry je izašao iz odnos 'čisto obraza'.

Chelsy Davy nakon prekida prikazana je kao zlikovac
Profimedia 

Sljedećih godina Chelsy se rijetko mogla vidjeti u javnosti, a svoj privatni život držala je podalje od znatiželjnika, pa ne čudi što je sve iznenadila vijest da je rodila u tajnosti, jer nitko nije ni znao da je trudna. Kako prenosi Daily Mail, bivša je odvjetnica prošlog mjeseca u londonskoj bolnici rodila svoje prvo dijete kojem je dala ime Leo.

Chelsy koja voli zabave očito je uspjela skrivati trudnoću jer je živjela u mirnom dijelu zapadnog Londona, a ne u prethodnom gdje sve vrvi paparazzima. Identitet bebinog oca je misterij. Chelsy je 2020. objavila da ima ozbiljnog dečka, ali nije otkrila ime svog odabranika uz objašnjenje: 'Imam nekoga, a ovaj me prilično oduševio, nov je i ne želim previše pričati', rekla je tada. Ostaje za vidjeti hoće li otkriti tko joj je otac njenog djeteta ili će to i dalje zadržati za sebe.