Regija se oprašta od legendarnog Ivice Osima.

Legendarni trener Ivica Osim preminuo je u 81. godini.Proslavljeni trener preminuo je u 10 sati u austrijskom Grazu, gdje je živio godinama. Osim je rođen u Sarajevu 1941. godine, a igračku karijeru je započeo u sarajevskom Željezničaru. Za taj je klub igrao 11 godina i skupio 250 nastupa uz 75 zabijenih golova. 

Bio je izbornik Jugoslavije od 1986. do 1992., trener Partizana, Panathinaikosa, Sturma, JEF Uniteda, a posljednji trenerski angažman imao je kao izbornik Japana 2007. godine. Svojevremeno ga je htio dovesti Real Madrid, no taj klub odbio je u dva navrata.

Ivica Osim preminuo je u 81. godini života
Profimedia 

Iza Švabe je ostalo troje djece, unučad i praunučad, ali i njegova životna ljubav Asima, s kojom je u braku proveo gotovo 58 godina. Par je proslavio Zlatni pir u jesen 2014. godine, a tom prilikom prijatelji su govorili o njihovoj velikoj ljubavi i međusobnoj podršci.

Regija se oprašta od Ivice Osima
Profimedia 

Mnogi naglašavaju da Ivica Osim ne bi bio ni blizu onog što je bio da nije bilo njegove vjerne suputnice Asime.

'To je žena s tri srca koja mu je podarila upravo toliko djece, kćer Irmu i sinove Amara i Selimira. Diplomirani je elektroinženjer, ali se sva posvetila svom Švabi i bila uz njega i kad je bilo dobro i loše. Žena iz koje izbija dostojanstvo, žena stup uz koju muškarac naprosto mora uspjeti', rekao je za Klix.ba 2014. godine blizak prijatelj obitelji Osim.