Jelena Karleuša nastupila je u Leskovcu.

I ne bi to bila neka velika vijest da se nije radilo o slavnoj Roštiljadi, dok je pjevačica poznata kao vegetarijanka i gorljiva akstivistica za životinjska prava.

Jelena Karleuša nastupila u Laskovcu
Antonia Ahel, ATA images 

Zanimljivo, Leskovčani su ranije ptopisivali peticiju da joj se zabrani nastup, no nisu prikupili dovoljno potpisa, pa je jedna od najvećih regionalnih zvijezdi ipak održala vatreni kocnert u golišavoj opravici, kao i obično.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić bio je jedan od pokretača peticije, a Jelena je za nastup dobila 20 tisuća eura.

Karleuša je na press konferenciju uoči koncerta došla u bijeloj, dugoj haljini, a nosila je i sunčane naočale koje nije skidala tijekom obraćanja medijima.

- Oni koji kažu 'ja ne ubijam životinje, ja kupim već ubijeno, već je mrtvo', moraju znati da se u pravosudnom sistemu ljudi, to zove 'naručitelj ubojstva'. Proglase vas krivim i ruke su vam krvave. Prestanite tražiti izgovore, kako bi mirne duše jeli leš. Budite promjena, budite plemeniti - napisala je.

- Spasite živote, jer jedan vaš ručak nije vrijedan ničijeg života. Neka u novoj godini jedna od bitnih životnih odluka bude da postanete vegetarijanci i vegani - poručila je Jelena nedavno na Instagramu. Također, nedavno je udomila psa koji je pronađen u jako lošim uvjetima.

Instagram Pas kojeg je spasila Jelena Karleuša

‘Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi iz @ventura_udomi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, liječili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga udomi, I nečiji život se pretvorio u bajku. Udomljavajte životinje, volite životinje, pomozite životinjama’, piše Jelena.

Više fotografija Jelena pogledajte u galeriji.

Instagram Kolekcija kupaćih kostima Jelene Karleuše