Naša istaknuta violončelistica Ana Rucner javila se s festivala Cave Romane, inače najstarijeg istarskog kamenoloma kraj Vinkurana.

Domaća glazbenica na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija s festivala, dok je fotografija sa sinom Darianom izazvala najviše komentara.

Naime, Ana na društvenim mrežama rijetko pokazuje 17-godišnjeg sina, zbog čega je ova objava iznenadila njezine pratitelje.

Ana Rucner pokazala sina Dariana
Instagram 

Njezin nasljednik sve je sličniji ocu Vladi Kalemberu, što su primjetili i njezini brojni bratitelji koji su komentirali kako je Darijan 'tatin klon'.

Inače, Vlado je nedavno objavio fotografiju iz mladosti kada je svirao u školskom orkestru, a teško ne primijetiti je koliko mlada verzija Vlade sliči na njegovog sina.

Ana i Kalember često ističu kako su ponosni na svog sina kojeg su dobili u devetogodišnjem braku. Bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima - glazbeno još uvijek surađuju, a posebno su složni kada se radi o njihovom sinu.

Podsjetimo, Ana i Vlado vjenčali su se u tajnosti godinu dana nakon što su se 2005. godine upoznali na zabavi Željka Keruma. Razveli su se sporazumno 2014., a tada su se dogovorili kako će njihov sin Darian nastaviti živjeti s majkom.

Više fotografija bivšeg para, pogledajte u našoj galeriji:

Story arhiva, Instagram Ana Rucner i Vlado Kalember u braku su bili osam godina