Sanja Vejnovićpozirala je u društvu prijateljica i dragih kolegica, Anice Dobre i Vesne Trivalić. Lijepe glumice zajedno su provele dan i prikupile brojne komplimente na Instagramu.

'Divan dan u društvu predivnih, najboljih, najtalentiranijih glumica moje generacije, Anica Dobra i Vesna Trivalić', napisala je u opisu fotografije.

Glumicu domaća publika dobro poznaje iz kazališnih predstava, filmskih i TV uloga, no uz neosporan talent, Sanja uvijek iznova očarava i svojim izgledom. Lijepoj je glumici mladolik izgled 'as iz rukava', a kako bi uvijek izgledala elegantno i dotjerano, veliku pažnju poklanja svojoj kosi. 'Moja kosa mi je izrazito važna i volim si priuštiti vrhunsku njegu. Zato volim da je u rukama profesionalaca', kazala nam je Sanja jednom prilikom.

Inače, Sanja često objavljuje na Instagramu svoje fotografije bez šminke i dobiva brojne pohvale, a otkrila je da nije pobornica estetskih zahvata.

Sanja Vejnović bila je na listi najljepših glumica svijeta
Boris Ščitar/Pixsell 

'Tužno je što su svi postali opterećeni svojim izgledom. Sjećam se svoje mladosti i mojih prijateljica kada smo pratile modu, ali nismo bile opterećene s vanjskim izgledom. Nitko nije bio nezadovoljan svojim tijelom, licem, izgledom… Nije bilo pumpanja filerima… Sjećam se djevojaka iz moje generacije koje su i imale kvržicu na nosu, tanke usne pa nitko nije imao potrebu za 'popravkom'. Ljudi su ranije bili puno zadovoljniji.

Težnja savršenstvu je nemoguća misija i stoga je i poprilično tužno da je tako. Kada danas pogledam djevojke koje interveniraju na svojim licima sve nekako sliče jedna na drugu, isti nosevi, ista usta, iste obrve, umjetne trepavice i dobijete isti lutkasti model. Žao mi je što je tako i nadam se da će ta moda proći i da će se prirodnost vratiti', ispričala je prošle godine za Story.