Nakon što je frizer jučer došao u dom Maje Šuput i Nenada Tatarinova kako bi ošišao malenog Blooma, pjevačica je danas pokazala kako mališan izgleda nakon šišanja.

Naime, večeras su u Zadru, a pjevačica je snimila kako dječak razigrano skače po vili u kojoj su smješteni. Skraćenu kosu skupila mu je u repić na vrhu glave. Duga kosa Bloomov je zaštitni znak, a i za šišanje je Majin mezimac imao poseban tretman.

Kako Bloom danas izgleda pogledajte u galeriji:

Instagram Bloom Tatarinov nakon šišanja

Malenom Bloomu je šišanje obavljeno u okrilju njihovog doma, dok se dječak cijelo vrijeme igrao na tabletu.

'Najmirniji moj mali miš', napisala je Maja na video u kojem vidimo kako Bloom mirno sjedi, dok mu frizer škarama reže vrhove kose.

No, pjevačica je u sljedećem Storyju otkrila kako nije baš sve prošlo tako glatko. Naime, Bloomu se nije svidio ogrtač, zbog čega je ošišana kosa završila po stolcu.

'Ogrtač mu se nije svidio pa će tata biti jako sretan kad vidi što smo napravili', napisala je Maja, referirajući se na dlake koje zasigurno neće biti jednostavno ukloniti sa stolca.

Bloom se šiša.
Instagram 

Podsjetimo, Maja je nedavno podijelila fotografije s Bloom i njezinom prijateljicom iz restorana, gdje su uživali u različitim delicijama. 'Misija dana: pojesti svima sve iz tanjura dok ne gledaju', našalila se pjevačica.

Na fotografijama vidimo malenog dječaka kako uživa u desertu, točnije štrudli. Nakon toga, Maja i Bloom zaputili su se u park na igranje.

'Iz aviona u parkić. Sasvim obična nedjelja', napisala je Maja.

Bloom i Majina prijateljica na ručku.
Instagram