Stela Rade s pjesmom 'Balkan pop' prijavila se na ovogodišnju Doru, no nije se uspjela plasirati. Mnogi su se nakon toga složili da je to nepravda, te da bi Stela potencijalno ostvarila sjajan rezultat na natjecanju.

O Stelinoj pjesmi oglasila se i influencerica Ella Dvornik, i inače poznata po britkom jeziku. Naime, Elli 'nije bilo jasno' zašto Stela nije prošla na natječaj Dore, te joj je svojom objavom na Instagramu pružila podršku.

Stela Rade Ella Dvornik
Instagram 

'Sad znam da definitivno nešto smrdi na Dori kad se ova cura prijavila, a nije prošla. Rekla sam što sam rekla', napisala je Ella.

Pitali smo HRT za komentar povodom ove situacije, kao i to kako komentiraju činjenicu da ovogodišnji pobjenik Baby Lasagna, koji je bio rezerva, ima gotovo više glasova od svih ostalih natjecatelja zajedno. Dobili smo sljedeći odgovor:

HRTi_-_2024-02-25_21.31.03.png
HRT 

'Poštovani, zahvaljujemo na Vašem upitu. Stručni žiri koji je birao pjesme za Doru glasovao je konsenzusom. HRT ovim putem zahvaljuje svima koji su se prijavili na natjecanje Dora 2024. Hrvatska radiotelevizija (HRT) Doru smatra završenom i od sada se usredotočuje na pripreme za nastup hrvatskog predstavnika Baby Lasagne na predstojećem Eurosongu u Švedskoj. Svi zainteresirani slobodni su prijaviti se sljedeće godine. Srdačan pozdrav', odgovorili su nam.

Više fotografija Baby Lasagne pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna