HRT-ova voditeljica Daniela Trbović o privatnom životu ne govori često, a posljednjih par godina posvetila se obitelji i poslu.

Sada je na na Instagram osvanula snimka intervjua u kojem se voditeljica prisjetila neugodnog iskustva s jednim gospodinom.

'Nije bio obožavatelj. Pitao koliko dugo ćemo vas još gledati na televiziji? Mislila sam da je riječ small talku, pa sam mu odgovorila: 'Dok ne umrem', rekao je voditeljica u intervjuu za 24sata.

'Nadam se što prije', odgovorio joj je muškarac i dodao da mu je naporna.

'Gospodine imate daljinski upravljač i samo me maknete', poručila mu je voditeljica.

Daniela Trbović bojala se za vlastiti život
Story 

'Daljinski za vas nije dovoljan', odgovorio joj je.

'Reko f*ck... mislila sam si hoće li sad izvući pištolj?', rekla je Daniela i priznala kako joj nije bilo svejedno u tom trenutku.

Inače, omiljena voditeljica je prošle godine u emisiji dr. Becka na HRT-u progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s miomima.

Daniela-Trbovic.jpg
Story arhiva 

'Moja priča počela je 2010., imala sam histerektomiju, miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i prije nego što sam postala majka imala sam miom, zanijela sam bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću. Rodila sam početkom 2000., a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju', otkrila je Daniela gostujući na HRT-u.

Podsjetimo, Daniela je nakon razvoda od supruga Šime Vlajkija, koji je preminuo u ožujku ove godine, posvetila se obitelji i poslu. Razveli su se 2005. godine, a braku su zajedno dobili sina Lovru.

Daniela Trbović i sin Lovro Vlajki
Robert Gašpert 

O Lovri se danas vrlo malo zna i rijetko ga imamo priliku vidjeti u javnosti.

Ipak, poznato je da mladić studira Politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a mama Daniela je u ranijem intervjuu za Story.hr kratko progovorila o njemu.

Storybook Zonar
Robert Gašpert Lovro Vlajki s kolegom

'Ide svojim putem. Mi smo jedan na jedan. Vrlo često se tješim - 'ma dobro, zdrav je'. U principu je super osoba, ali , možda bih trebala biti poticajnija mama, ja sam onako, mama - bič božji', rekla je tad.

Više fotografija omiljene voditeljice, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, John Pavlish Voditeljica Danijela Trbović