Meghan Markle tijekom godina je često puta bila uspoređivana s princezom Dianom. Čak je i naša stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Nada Mirković, više puta isticala kako vidi sličnost između njih dvije.

'Bez obzira na to što Meghan mnogi Englezi mrze, ona je na puno načina bliža onome što je Diana nekoć bila nego Kate. Kate naprosto nema u sebi tu jednu vrstu topline i otvorenosti koju je imala i Meghan, bez obzira na sve što se kasnije dogodilo', rekle je Mirković jednom prilikom za Dnevno.

Meghan Markle i princ Harry u Nigeriji
Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia 

Markle se nerijetko zna poslužiti i Dianinim fotografijama, kako bi pronašla modnu inspiraciju. Sada je to ponovno učinila tijekom putovanja u Nigeriju.

Odjenula je jednostavnu dugu bijelu haljinu bez naramenica i nude sandale, a kombinaciju je upotpunila zlatnom oglicom koja je nekoć pripadala upravo princezi Diani. Već sljedeći dan se ponovno inspirirala stilom pokojne princeze.

Naime, Meghan je odjenula upečatljivo bijelo odijelo i visoke potpetice u zemljanim tonovima. Oko vrata je nosila jednostavnu zlatnu ogrlicu kakvu je Diana nekoć nosila tijekom posjeta istoj afričkoj zemlji.

Više fotografija Meghan i Harryja pogledajte u galeriji:

Profimedia Meghan Markle i princ Harry u Velikoj Britaniji